Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

beyler bana bir tane mc önerebilir misiniz fazla uçuk kaçmasın Galatasaray'a gelebilecek olsun.

oyunu çift yönlü oynayacak.database huge o yüzden tüm oyuncuları söyleyebilirsiniz.

türk olsun diyorsan: selçuk inan, musa cagiran!! Musa'ya gerçekten sans vermelisin. çok kaliteli. Benim oyunumda Barcelona satin almak istiyor.

beyler bana bir tane mc önerebilir misiniz fazla uçuk kaçmasın Galatasaray'a gelebilecek olsun.

oyunu çift yönlü oynayacak.database huge o yüzden tüm oyuncuları söyleyebilirsiniz.

Milan Badelj. ilk sezondaysan çok ucuza alabilirsin.Çok iyi bi mc.

Southampton'dan Morgan Schneiderlan'i al. 1 milyon civarı geliyor. Bunuda burdan Can önermişti bana sağolsun. :tiphat:

Bu oyunu ilk kez kurdum bilgisayara, affınıza sığınarak bilenlere bir kaç sorum var. :)

1 - Her aradığım oyuncuyu bulamıyorum, neden?

2 - Genelde takımlar ile anlaşıyorum ama oyuncular ile anlaşamıyorum, neden?

3 - Oyuncularım sürekli sakatlanıyor, neden? :) (Bu saçma oldu, evet)

Bu oyunu ilk kez kurdum bilgisayara, affınıza sığınarak bilenlere bir kaç sorum var. :)

1.Oyuna başlarken seçtiğin ligler ile database boyutuyla alakalı.Örneğin italya ligini seçmessen marco verattiyi bulamassın.

2.Takımlarla anlaşmak kolay ama oyuncuya gelince maaş bütçen iyi olmalı.Örneğin maaş bütçene göre en fazla 2m verebilirsin bir oyuncuya ama oyuncu 3m isterse anlaşamassın.Maaş bütçene göre oyuncular aramalısın.

3.Ağır antrenman yaptırıyorsan,rotasyon yapmadan hep aynı adamlarla oynuyorsan,sezon öncesi hazırlık maçı yapmadıysan olabilir.Gerisi şansına kalmış :)

1 - Datebase küçüktür, veya aradığın oyuncunun ligini seçmemişsindir. Bazı oyuncuların ligini de seçmen gerekiyor. Oyunun başında tabi, sonradan değiştiremiyorsun.

2 - Futbolcunun istediği maaşta sorun vardır, menajeri kıllık yapıyor da olabilir. Senden başka takım teklif vermişse o takıma gitmek istiyordur belki. Tek bir sorun yoktur yani.

3 - Fizyoterapistin kötü olabilir, kondisyonları kötü olabilir. Çeşitli sebepleri var yani onun da :)

Hmm, anladım, teşekkürler bilgi için. O zaman oyuna yeniden başlayayım, aradığım hiçbir oyuncuyu bulamıyorum. :) Sadece EPL'yi seçmiştim. Tekrar teşekkürler.

Yalnız bütün ligleri de seçme,pc kasabilir :)

Hmm, anladım, teşekkürler bilgi için. O zaman oyuna yeniden başlayayım, aradığım hiçbir oyuncuyu bulamıyorum. :) Sadece EPL'yi seçmiştim. Tekrar teşekkürler.

Rica ederim, yalnız Oğuzhan'a kulak ver :)

Yalnız bütün ligleri de seçme,pc kasabilir :)

Ben Brazilya - Arjantin - Fransa - EPL - Türkiye yapıyorum. Böylece genç ve regen (oyunun ürettiği oyuncular) çıkınca kapabiliyorum. Tavsiye ederim :)

1- Oyunun kurarken Database seçiminle ayarlı . Küçük seçersen az oyuncu büyük seçersen daha çok oyuncu çıkar . Özel'den de istediğin şekilde oyuncu sayısını artırabilirsin .

2- Oyuncu takımına gelmek istemiyordur . Yada kadro statüsünü beğenmiyordur .

3- Antrenman yaptırmadığın için oluyordur .

Rica ederim, yalnız Oğuzhan'a kulak ver :)

Ben Brazilya - Arjantin - Fransa - EPL - Türkiye yapıyorum. Böylece genç ve regen (oyunun ürettiği oyuncular) çıkınca kapabiliyorum. Tavsiye ederim :)
Aynen bende birde üstüne italya seçiyorum ordanda iyi regenler çıkıyor.Ama brezilya bambaşka,pa sı 196 olan 14 yaşında regen çıktı daha geçen brezilyadan :d

Aynen bende birde üstüne italya seçiyorum ordanda iyi regenler çıkıyor.Ama brezilya bambaşka,pa sı 196 olan 14 yaşında regen çıktı daha geçen brezilyadan :d

Haklısın, FM10'da çok nadir çıkıyordu ama 11'de çok iyi tutturmuşlar bence. Tam istediğim gibi adamlar çıkıyor :)

Brezilya, İtalya, İngiltere, Arjantin, Fransa, Belçika ve Türkiye'yi seçtim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt