Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Deplasmanda Stuttgart'i 5-0 yendik. Kendi sahamizda Genclerbirligine 1-2 yenildik. Vay anasini.

o. lyonu şampiyonlar liginde deplasmanda 6-1 yendikten sonra kendi evimde dk.3de kırmızı görmüş ve geriye düşmüş sivasa karşı maçı 3-1 yenilerek tarihe geçmeyi başardım :D tebrik ediyorum kendimi :D :D

dp: kendi kalesine 2 gol atan servet çetine selamlarımı yolluyorumm ve sözleşmeyi karşılıklı olarak fes ettiğimi açıklıyorum :D rijkaarddan sonra benimde ayağımı kaydırmaya çalışıyor :D

City için orta saha oyuncusu önerir misiniz ama kanat aramıyorum ortada oynayacak çift yönlü olacak bi de ön libero.

o. lyonu şampiyonlar liginde deplasmanda 6-1 yendikten sonra kendi evimde dk.3de kırmızı görmüş ve geriye düşmüş sivasa karşı maçı 3-1 yenilerek tarihe geçmeyi başardım :D tebrik ediyorum kendimi :D :D

dp: kendi kalesine 2 gol atan servet çetine selamlarımı yolluyorumm ve sözleşmeyi karşılıklı olarak fes ettiğimi açıklıyorum :D rijkaarddan sonra benimde ayağımı kaydırmaya çalışıyor :D

Aynen benim olay olmus sendede deplasmanda 5 atiyoruz stuttgarta evimizde genclerbirligine yeniliyoruz. :o

Ben Serveti sattim Ömer Toprak ve Serdar Tasci'yi aldim yede olarakda Egemen Korkmaz ve Ali var zaten. Cok saglam oldu.

City için orta saha oyuncusu önerir misiniz ama kanat aramıyorum ortada oynayacak çift yönlü olacak bi de ön libero.

roma daki de rossi ve tolouse daki moussa sissoko 2-3 sene sonra çok iyi olur

ikisi de ön libero oynar rahatlıkla

Sissoko zaten var, De Rossi'ye de bakayım sağol.

M. Sissoko, Milan Badelj, Mehmet Ekici, Petrov Kyrylo, Zargo Toure, Casemiro(*) :)

iyi bir antrenman programı lazım ,önerebileceğiniz var mı?

De Rossi'yi 80 milyona aldım :D

Antrenman programınızı kendiniz hazırlayın ben öyle yapıyorum sürekli ve daha faydalı kesinlikle

Namık'a katılıyorum :)

Beyler Okay Yokuşlu var bilirsiniz belki, adam kalite kokuyor ama altyapıda pişmesi gerek. Altyapıya atınca da onu, küstü benle konuşmuyor :)

Kendisinin gönlünü nasıl çelebilirim sizce? Kadroya da almaya başladım.

Bende de misi moralman çökmüş durumda nedense.Bir şeyler konuştum ama düzelmedi.Kadroya almaya çalışınca moralsiz diye aldırmıyor oyun.

Namık'a katılıyorum :)

Beyler Okay Yokuşlu var bilirsiniz belki, adam kalite kokuyor ama altyapıda pişmesi gerek. Altyapıya atınca da onu, küstü benle konuşmuyor :)

Kendisinin gönlünü nasıl çelebilirim sizce? Kadroya da almaya başladım.

scoutlar hep bu adamı öneriyor hep te alıyorum bakalım pişince ne çıkacak ortaya.

Evet.. Sonunda Sampiyonlar Ligin'de oynayacagiz :)

2012/2013 transferlerim:

Giden oyuncular

Ayhan Akman (free)

Mustafa Sarp (Gençlerbirligi)

Burak Yilmaz (Cagliari)

Ufuk Ceylan (Oly.Mars. kiralik)

Pedro Morales (R.Sociedad)

Achille Emana (Fiorentina)

Turgay Bahadir (Toulouse kiralik)

Giovani dos Santos (Wolfsburg)

Aydin Yilmaz (Bursaspor)

Gelen oyuncular

Serdar Kesimal (2.3 mil)

Gabriel Obertan (2.3 mil)

Salomon Kalou (free)

Federico Macheda (kiralik)

Umut Bulut (2.1 mil)

Volkan Sen (4.5 mil + Aydin Yilmaz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt