Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

ilk sezonu turksportal tam on kez oynattı .7sinde fener aldı şampiyonluğu

ilk sezon fenerbahçe beni çok zorladı açıkçası.

sizin koparıp gitmişsiniz

Yahu şimdi baktımda puan durumunda bir adaletsizlik yok mu?

Logo ve oyuncu yuz paketleri yukleyin, gorsellik acisindan gayet guzel oluyor. Daha zevkli tavsiye ederim. Hatta forma paketide iyidir. Mac icerisinde gozukuyor formalar.(eskiden yoktu sanirim)

Fenerbahçe maçında kapandım.

2 tane duran toptan iki gol buldum stoperlerle.

2-1 yendim TT Arena'da. O denli kuvvetli takım :)

ilk sezonu turksportal tam on kez oynattı .7sinde fener aldı şampiyonluğu

ilk sezon fenerbahçe beni çok zorladı açıkçası.

sizin koparıp gitmişsiniz

Saçma sapan transferler yaptı Fener benim oyunda Mido yu falan aldı düşün.Salak saçma adamları doldurdu birde son 2 maç üstündeki 2 takımın benle maçı vardı benim sayemde Play offa düştü.

Beyler birde verdiğim o 2 capste sizce lige göre play off puanlaması doğru mu? Sanki beni kekliyorlar

Saçma sapan transferler yaptı Fener benim oyunda Mido yu falan aldı düşün.Salak saçma adamları doldurdu birde son 2 maç üstündeki 2 takımın benle maçı vardı benim sayemde Play offa düştü.

bende baştan koparıp gitti açıkçası.birde yamalar yüklü mü sizde?

12.0.4 tte cıktı bugün.o tranfer işini biraz düzeltmiş yamalar.hamiti falan alıyorlar bende

bende baştan koparıp gitti açıkçası.birde yamalar yüklü mü sizde?

12.0.4 tte cıktı bugün.o tranfer işini biraz düzeltmiş yamalar.hamiti falan alıyorlar bende

Yok daha hiç birşey yüklemedim.Oyuna iyice alışana kadar bulaşmıycam yamalara.Şimdilik böyle gideyim 4 5 sezon sonra oyunu geliştiririm elbet.

Tek sayılı puan alırsan yukarı yuvarlıyorlar.

Benim oyunda FB tek transfer yaptı. Geremi Nijtap. :)

Bu arada 7 maçın üçünde hakem Yunus Yıldırım'dı.

Yok daha hiç birşey yüklemedim.Oyuna iyice alışana kadar bulaşmıycam yamalara.Şimdilik böyle gideyim 4 5 sezon sonra oyunu geliştiririm elbet.

abi bence bulaş.o şekil oynanmıyor esas yakında bjk ,fb ve ts özbek,azeri,kongo falan garip gurip yerlerden adamlar alıyorlar.ve çekilmez oluyor

abi bence bulaş.o şekil oynanmıyor esas yakında bjk ,fb ve ts özbek,azeri,kongo falan garip gurip yerlerden adamlar alıyorlar.ve çekilmez oluyor

Hacı alışana kadar şimdilik taktik ekranı konuşma pencersi ıvır zıvır yeni oyunun tüm yeiliklerine alışmaya çalışıyorum bayınca güncellemelere dalarım elbet.

Bu arada taktik ekranı gerçekten çok basit ve iyi olmuş.

Sağ açık öneriniz var mı beyler?Kazım çok kötü bende.

Sağ açık öneriniz var mı beyler?Kazım çok kötü bende.

Sercan,Eboue,Sabri orada oynuyor geçici olarak işini görür.Yaz dönemindeysen hemen Arjantin ve Brezilya ya gözlemci yolla.

Edit: Yekta da oynar :D

Edit 2 : Çok çok sıkışıksan Elmander bile oynuyor :D

Türkiye ligi baya kalitesizleşmiş bırakın sizle eşit ligleri daha düşük seviyedeki liglerden bile oyuncu getiremiyorsun eskiden ara ara yıldız futbolcu getirebilirdin artık o da yok gelmiyorlar . Oyuncuların seviyeleride eskiye göre daha kötü kalitesiz transferler yapıyorlar Bursa Kayseri gibi takımlar üstlerde Gs,fb,bjk orta sıralarda bitiriyor Alt yapıya yüklenmek zorundasın

Genel anlamda taktik ayarlama fazla karışık gelmedi sade ama öz yapmışlar oyuncularla ayrıntılı olarak konuşabiliyorsun 3d de baya gelişmiş oyun baya hızlı ilerliyor ama eskisi kadar sarmıyor beni oyun

Ryad Boudebouz, Götze ve Vrsaljko çok iyi ya.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt