Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Oyunda değilim şu anda ama aklıma geldiği kadarıyla 7 haftada atılan golleri yazayım.

Elmander - 4 (Fırsatçı golcü oynatıyorum)

Sercan - 2 gol sayısız asist. (Gizli forvet,sağ açık)

Ujfalusi - 3 (Defansı önde oynatıyorum)

Servet - 2

Olcan - 2 (Olcan da gizli forvet.)

Riera - 1

Engin - 1 gol 4 asist falan

Selçuk - 2

Kapetanos - 1

Aklıma gelmeyenler de var.

Sercan dedim. Gizli forvet yap dedim. :)

Şu an onu oynatıyorum. :D Yaz dönemindeyim ama bitmek üzere transfer sezonu.Anca satabildim Baros'u.

Bu arada Bony'yi öneririm forvet olarak.Poacher olarak ayarlayın gerisini ona bırakın. :D

Yaz dönemi için önce Mehmet Topal'ı alacağım,sonra çok iyi bir golcüye odaklanacağım. Ve tabi ki üst düzey bir stoper. Onun dışında takım yardırıyor.

Cenk Tosun için uğraşabilirim belki istediğim forveti getiremezsem.

Galatasaray için taktik verin la bana. Tutturamıyorum bir türlü.

edit:

hatta düşündüm de ben hiç bir takımda taktik oturtamıyorum şu oyunda. :D

Yaz dönemi için önce Mehmet Topal'ı alacağım,sonra çok iyi bir golcüye odaklanacağım. Ve tabi ki üst düzey bir stoper. Onun dışında takım yardırıyor.

Cenk Tosun için uğraşabilirim belki istediğim forveti getiremezsem.

İlk yaz dönemi takımıyla anlaştımda gelmeyi kabul etmedi.Ülke futbolunun seviyesini baya düşürmüşler.

Edit.Takımda düşünülmediği halde gelmedi.

Yalnız11 de kimleri aldıysam 12 de hiçbiri gelmek istemiyor takıma.O biraz sinirimi bozdu.Kimse gelmek istemiyor ya. :mad:

Galatasaray için taktik verin la bana. Tutturamıyorum bir türlü.

4-2-3-1

Stoperlerin birisi koruma görevinde, diğeri düz. Koruma görevi olana nispeten hızlı stoperi koy. Bekler destek.

Orta yuvarlağa yan yana iki adam koy.Biri defansif, diğeri destek olsun.

AML-AMC-AMR --> Kanatlar gizli forvet. Ortadaki adam destek rolünde o.orta saha.

İleride fırsatçı golcü.

Zonal marking, attacking(maça göre değişir), Akıcı oyun, şişirerek orta

Ben böyle oynuyorum.

İlk yaz dönemi takımıyla anlaştımda gelmeyi kabul etmedi.Ülke futbolunun seviyesini baya düşürmüşler.

Evet, Türkiye Ligi'nin prestiji düşmüş.Ama anadolu takımları öyle adı sanı duyulmamış adamlar aldılar ki, hepsi yardırıyor.

Serdar Aziz sözleşme sonunda yakaldım oda gelmeyi kabul etmedi beleşe Racing ile anlaştı.

Lig maçları başladı oyundan soğudum yeminle.4 maçta 3 galibiyet 1 beraberliğim var.fb vs ts yi yendim hatta ama her maç 1-2 oyuncum sakatlanıyor.Sercan,Servet,Gökhan,Mehmet Topal,Ujfalusi hepsi sakatlandı.Mehmet Topal ve Ujfalusi nin sakatlıkları 1 hafta sürdü Allah'tan.Bir de en sinir olduğum şey,kale boş oyuncum topa vurmuyor.Kalecide gelip ayağından alıyor topu.2 maçta da böyle oldu. :mad:

1 tane kondüsyoncu, 2 tane de doktor aldım ben takıma. Şu anda yedinci hafta bitti, 1 tane 1 aylık sakatlık oldu, onun dışında en fazla 3-5 gün.

Takımın personel kadrosu leş.

Oyun biraz fazla mı kolay bana mı denk geldi.

İlk 4 maç bitti daha ama skorlar şöyle;

Bursaspor 2-0, Kayserispor 3-1, Antalyaspor 4-0, Trabzonspor 4-1.

4 maçta 13 gol attım.

Riera acayip bir şey olmuş. 4 maçta 4 gol 4 asist ile oynuyor. Hafif sakatlığından dolayı 2 maç oynayan Baros'un 3 gol 2 asisti var.

Riera çok müthiş ya, kendi sahasından aldığı topla gidip gidip ceza alanına girerken vurup atıyor.

Transfer olarak 300 bin euro'ya Cüneyt Köz'u aldım ama kiralayacağım. Sene sonu için de M. Diarra ile anlaştım bonservissiz, senelik 1.4 milyon euro'ya.

Bir de maçlardan önce Melo'yı gazlıyorum süper oynuyor :asd:

Bir tek Selçuk İnan'dan pek faydalanamadım, zaman zaman Engin'i oynatıyorum orada.

Evet, Olcan'ı aldım diye Riera'yı biraz ikinci plana itmeye çalıştım ama kendisi sürekli öne çıkıyor. Artık Riera'yı oynatmaya karar verdim bende.Son maça ilk 11 çıkarttım, 2 gol attı.

Bu arada ikinci sezon kaç euro veriyorlar transfer bütçesi merak ettim? Tüm planlarımı onun üstüne kurdum çünkü. :)

Engin de efsane. 6 asist ile asist kralı şu anda. Forvet arkasında oynatıyorum.

Gökhan Zan ve Aydın'ı Kayserispor'a kiraladım. Muslera'yı Santos'a kiraladım. Servet ve Hakan Balta'yı satmak istedim talipleri çıkmadı bende transferin son saatinde kovdum ikisinide takımsız kaldılar ohhhhh iyi oldu :asd:

Defansın ortasına Kemal Tokak ve Aykut Demir'i aldım. Sol beke Gökhan Süzen. Sol kanat için Olcan Adın'ı aldım. 10 numara pozisyonu için Internacional'den Andrezinho'yu aldım. Sağ kanata Schalke'den Alexander Baumjohann'u aldım. Hepsi 12.5 m € tuttu :)

Yabancı kontenjanı nedeniyle sağ bekte Eboue'yi oynatmayı düşünmüyorum. Sabri gayet iyi orda. Devre arasında yada sezon sonunda Eboue'yi de satmayı düşünüyorum.

Taktiğim 4-2-3-1. Hazırlık maçlarında Yedek takımımı 5-0, Spartak Moskova'yı 4-1 yendim. Atletico Madrid ile 1-1 berabere kaldım. Daha Lig maçına çıkmadım akşam oynayacağım :)

Yabancı transferi için ilk sene kasmayın bence. Ligin kalitesi yerlerde + Avrupa'da değilsiniz. :)

Cevap: FM 2012 Çıktı !

beyler boz baykuşlar :D

380381_279599172080794_156462581061121_891712_236303279_n.jpg

An itibariyle oyunu kurup ilk kariyerime başlıyorum Galatasaray ile.

Cevap: FM 2012 Çıktı !

artık dayanamayacağım sanırım :asd: byler fm 11deki gibi menüler ağır mı ? eğer değilse direk indirecem şimdi yemişim vizesinide finalinide :D

cevap beklemedeyim hantallığı atmışmı üzerinden ?

Ünal Başkan olaya el attı, devre arası transfer dönemi için 8.5 milyon euro ek bütçe yarattı, sizin oyunda oldu mu böyle bir şey?

Gerçi ben 5 milyonunu hemen wage budget'a aktardım. Devre arasına 3 transferle girdim. Toplam ödenen bonservis 1.4 milyon euro oyuncular;

Kemal Tokak, Cüneyt Köz, M. Diarra.

Bir de Bayern'de falan üst düzey alman takımlarında 18-19 yaşında acayip genç Türk oyuncular var, Emre Can falan, Melo'dan iyi olacaklar diyor scoutlar ama adamlar gelmiyor :) Bir tek Tolga Cigerci gelirim dedi onu da kulübü bırakmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt