Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Kendin bilirsin ama değişiklik her zaman iyidir.

Schalke ile gönül bağın varsa, ayrılma bence. Ben de kararsız kaldım :D

Schalke eski goz agrimdir. Lincoln zamaninda schalkeyi tutardim neredeyse maclarini kacirmazdim..

Cityi de aguero felan var severim.. Zaten mourinho gecti citynin basina basvursam bile almazlardi :) Bu arada Mourinho da chelseaden gecmis. Ne ara oraya gitti bilmiyorum.

Bu sene sonuna kadar kalayim bakalim.iyi bir takimdan teklif gelmezse tabii. Sene sonu ayrilirim buyuk ihtimal.

Valbuena; 16 maçta 10 gol 14 asist. 4.1 milyon euro bonservis.

Sanogo; 13 maçta 10 gol 3 asit. Bonservissiz.

Transferler çok verimli bu sene :)

Arda'ya inat Borussia Dortmund'u aldım bende. Bakalım nasıl olacak? :)

Yok arkadas hic kura sansi yok bende. Sampiyonlar liginde gruptan ciktik. Realle eslestik..Bu yil da yalan oldu..

Yahu beyler bu oyunu ne zamandan beri almayı düşünüyordum ama çok karışık en son bu forumu inceledim oyunu bugün aldım çok karışık geldi bana şuan full sürüm olmayan TR yama kullanıyorum bana şöyle kısa özet geçecek varmı ?

Taktik yapmayı maça cıkmayı biliyorum fakat,antrenman vermeyi,transfer yapmayı transfer yaparken mesela istediğim oyuncunun adını yazıyorum çıkmıyor.Birde scout'ları nasıl görevlendiririm zahmet olmazsa kısa bir bilgi istiyorum sizlerden.:tiphat:

Ilk yariyi onde kapattik.. Bayern haric diger onemli rakiplerle hep deplasmanda oynamistik avantajliyiz, bayern haric zor maclar hep evimde olacak..Almanya kupasinda da ilerliyoruz.

Tottenham'la yeni kariyere başladım ama defans berbat. Andre Ayew'e bayıldım parayı M.City yüzünden Modric ve VDV ye yeni kontrat yapmak zorunda kaldım. Bayaa zor gececek :)

il devasto fm2012'de işe yarıyor mu?:)

il Devasto ne pis bir taktikmiş arkadaş rakipler şut manyağı gol manyağı oldu.Takıma göre taktik yapıcaz diye ömür törpüledik burda kaç gündür :asd:

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda CSKA Moskova ile eşleştik

taktik sayfasında soldan 3 ya da 4. sırada instructions olucak orda en altta

Target Man Supply var. Mixed yapmamı mı istiyorsun?

Benim anladığım target man seçilmiş bir oyuncu, onu kaldırmamı istiyorsun diye algıladım. Fakat bu taktiğe geçtiğimde çoğu işlev kilitlenmiş oluyor ve maç sırasında da takım gerideyken daha atak oynamaları konusunda vs. komut veremiyorum.

İlk maç deplasmanda Konyaspor ile 1-1 berabere kaldık, bakalım diğer maçlara...

Target Man Supply var. Mixed yapmamı mı istiyorsun?

Benim anladığım target man seçilmiş bir oyuncu, onu kaldırmamı istiyorsun diye algıladım. Fakat bu taktiğe geçtiğimde çoğu işlev kilitlenmiş oluyor ve maç sırasında da takım gerideyken daha atak oynamaları konusunda vs. komut veremiyorum.

İlk maç deplasmanda Konyaspor ile 1-1 berabere kaldık, bakalım diğer maçlara...

evet onu kaldırıcaksın birde taktige alışma sürecini average falansa sol alttan high yaparsan daha çabuk alışıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt