Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Kaleye de gelemıyorlar Osman çok acayip taktik :)

Abi gerçekten şaşırtıcı çok manyak bişeymiş ya.Tek sıkıntı kenardan taktik veremiyorsun zaten onada gerek kalmıyor rakip paramparça olmuş oluyor.Haberdar ettiğiniz için sana ve Ertuğrula teşekkürler.

Abi gerçekten şaşırtıcı çok manyak bişeymiş ya.Tek sıkıntı kenardan taktik veremiyorsun zaten onada gerek kalmıyor rakip paramparça olmuş oluyor.Haberdar ettiğiniz için sana ve Ertuğrula teşekkürler.

En sevdiğim yanı şu çapa DM'ler den kurtuluyorsun :)

evet onu kaldırıcaksın birde taktige alışma sürecini average falansa sol alttan high yaparsan daha çabuk alışıyorlar

Bu taktiği otomatik olarak seçmemle birlikte o klasik target man, playmaker gibi butonlara ulaşamıyorum işte:confused:

Herkes kendi taktiğini kendi yapsın bence :)

İl devasto'da stoper ikiliniz ortalamanın üstünde olmalı ve yavaş olmamalı. Kaleci de iyi olmak zorunda.

Benim kadro ligi rahatça domine ediyor da Avrupada büyük takımlara karşı etkisiz. Geçen yıl Real Madrid'le çeyrek final ilk maçında 1-1 berabere kaldım, ikinci maçta deplasmanda 4 tane attılar. Sırf şu büyük maçlardaki sıkıntıyı yenmek için deniyorum il devastoyu.

Chelsea karşısında eskiden öne geçmek için maçı kazanmak için matematik problemi çözer gibi taktik çözerdim yapardım bu taktikle ilk yarı 3-1 yaptık skoru baskılıydıkta nezaman taktiği bozdum zaman geçirme defansı geri çekme ve tempoyu iyice düşürmeye başladım adamlar önce oyunu dengelediler sonra golü buldular taktiğin normal halne dönmesem direk 4 5 liyecekler.

Taktikv2 (Arsenal, May 2012).tac

Üzerinde uğraştığım taktik. 4-2-3-1. Pres, hızlı pas, yüksek tempo. Sık sık araya atılan toplar. Denemek isteyen indirebilir.

Etkinliğinin artması için shout bölümünden : Pass Into Space, Play Trough Defence, Work Ball Into Box kısmını seçmeniz yeter.

Oyuncuların pas, yaratıcılık ve dayanıklılığının ortalamanın üstünde olması gerek.

Real'e bu taktikle 7 ve 6, City'ye 5, Liverpool'a 2 maçta 14.

Bu taktiği otomatik olarak seçmemle birlikte o klasik target man, playmaker gibi butonlara ulaşamıyorum işte:confused:

m992.png

Farkli galibiyetleri hep il devesto taktigi ile aldim. gayet guzel taktik.. yalniz stoperleriniz ve kaleciniz iyi olmali.. Kanatlardaki adamalarda suratli ve bitirici ozelliklerde olmasina dikkat edin. Orta ikilide marking ve tackingi 13-14 civari olmali.. Forvette de butun isi sag forvet yapiyor..

Farkli galibiyetleri hep il devesto taktigi ile aldim. gayet guzel taktik.. yalniz stoperleriniz ve kaleciniz iyi olmali.. Kanatlardaki adamalarda suratli ve bitirici ozelliklerde olmasina dikkat edin. Orta ikilide marking ve tackingi 13-14 civari olmali.. Forvette de butun isi sag forvet yapiyor..

Sağ\Sol bekin markingide yüksek olmadı mı olur olmadık hatalar yapıp çıldırtabiliyorlar :)

Arda sana sorıyım bir de transfer olayının bir yöntemi falan mı var hiç güzel teklifler gelmiyor bir oyuncum için bütün büyük takımlar sıraya girdi max teklif 26m satmadım uzun süre sonra takımı bıraktım başka bi takıma geçtim adam transfer oldu Real Madrid'e 72 milyon euro bu transfer olayını çözemedim gitti

Bu taktik ile oynayan arkadaşlar çok önemli sorum olacak öne geçince skoru nasıl koruyacağız ya önceki taktikler gibi değil bu skoru korumaya yönelik klasik şeyleri deneyince taktik dağılıyor yağmur gibi pozsyonlar yağıyor kaleye ama hiç bişey yapmayıncada büyük maçlar sıkıntılı oluyor

Arsenal deplasmanında 4 kez öne geçtim skoru koruyamadık son dk golü ile 5-4 kaybettim :asd:

Bu taktik ile oynayan arkadaşlar çok önemli sorum olacak öne geçince skoru nasıl koruyacağız ya önceki taktikler gibi değil bu skoru korumaya yönelik klasik şeyleri deneyince taktik dağılıyor yağmur gibi pozsyonlar yağıyor kaleye ama hiç bişey yapmayıncada büyük maçlar sıkıntılı oluyor

Arsenal deplasmanında 4 kez öne geçtim skoru koruyamadık son dk golü ile 5-4 kaybettim :asd:

Takım tamamen alıştımı taktiğe eğer alıştıysa ve çok gol yiyorsan stoperlerine bir bak ortalama üstü değillerse değiştirmeye bak

Öne geçtikten sonra kontrollü oyuna dönebilirsiniz.

Sağ forvet olayını şimdi sen diyince çaktım geçen yıl 26 maçta 6 golü olan Baba bu yıl bu taktikle 7 maç 9 gol ile oynuyor.

Diğer forvetim geçen yıl 25 maç 19 gol ile oynamıştı büyük gelecek vaad ediyor ancak sol da oynadığı için duruldu.

sürekli farklı kazanınca sıkıyor oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt