Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Hedef finaldi ama olmadı seneye hazırlık olsun.

Asıl hedef seneye Ali Sami Yen Arena da oynanacak Şampiyonlar Ligi Finali.

i5243995_fm.jpg-k

hangi takım olursanız olun cavaniyi alın diyecektimki neco zaten hattrick yaptırmış :D neco koysana performansını onun . bende çılgın atıyorda sendede mi öyle bakayım

Bendim neco degil:)

Psg'yi alsak mı?

Hull den sonra 2. şampiyonluğum oldu bu kariyerimde Galatsaray 3 yıl aradan sonra 2.şampiyonluğunu aldı.

i5244427_galatasaray-fenerbahce-post-match-.png-k

i5244489_turkish-premier-division-overview-stages-.png-k

Buda normal lig de atılan gol sayısı :D Çokda yedik ama olacak okadar :D

ya senin şu taktiği bana yollayabilir misin ? :D ben o el divasto mudur nedir yaptım onu hiç bir işe yaramadı şimdi bi taktik buldum her maçım 1-0 bitiyor gol yemiyorum golde atamıyorum :D

ya senin şu taktiği bana yollayabilir misin ? :D ben o el divasto mudur nedir yaptım onu hiç bir işe yaramadı şimdi bi taktik buldum her maçım 1-0 bitiyor gol yemiyorum golde atamıyorum :D

Onu kullanıyorum bende sağ forvetin çok iyi ortasahadaki ikilininde pası 15 olmalı enaz top kapmalarıda iyi olmalı.Tabi kanatlarda kalitel olmalı sonra baya gol geliyor :D

i5244833_carlos-matasas-cervera-history-career-stats-.png-k

i5244834_carlos-matasas-cervera-overview-profile-.png-k

i5244835_carlos-matasas-cervera-transfers-a-contracts-transfer-info-.png-k

Inanilmaz sonuclar almaya devam ediyoruz.. Il devasto taktigi tikir tikir isliyor.. Cavani sov yapiyor..

İl devasto'da bulduğunu attığın sürece bir problem yok. Savunma yönünden zayıflığı ortada zaten taktiğin.

O degilde cavani 50 gol ustu atarsa napoliye ekstradan bayagi bir milyon eurolar odeyecegiz. Daha sezon ortasindayiz 46-47 yi buldu..

Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldum, ertesi gün istifa ettim. Zirvede bırakmak lazım :p

İlk teklif Bayern Münih'ten geldi, kabul ettim. Yeni umutlar, yeni heyecanlar..:)

Son macta 4 tane daha atti cavani.. 8 milyon euro daha verdik Napoliye.. Daha subat ayindayiz adam 50 golu gecti toplamda

İl devasto'da bulduğunu attığın sürece bir problem yok. Savunma yönünden zayıflığı ortada zaten taktiğin.

Takımı savunma ağırlıklı çalıştırınca biraz önüne geçebiliyorsun onunda.Yada ben öyle sanıyorum.

TFF Spor Toto 2. lig 3. lig ve bölgesel amatör ligler yaması bulabilirmiyim. Oyun orjinalinde 2. ligin bütün takımları yok yarısını koymamışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt