Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

bunu bulmuştum Osman ama bir sürü sorun var eksik yani neyse yine de teşekkürler

sorunlu falan ama neyse indireyim :) başka da bulamadım çünkü Amatör kümeden takım alıp süper lig şampiyonluğuna kadar getirmeyi istiyorum Galatasaray sıkmaya başladı kolay galibiyetleri sevmiyorum

Ne yaparsak yapalim citye engel olamiyoruz. Evimizde 3-2 yenildik. Puan farki 12 lere cikti..2. benim. 3 manu 4. liverpool ikincilik mucadelesi yapiyoruz.

Başkasının taktiğini kullandıktan sonra ne anlamı kalır la oyunun, kazandım diye seviniyormusunuz=)

Newcastle ile sezonun maçına çıktım.West Ham deplasmanında malesef hak etmediğim bir mağlubiyet aldım.2-1

Delfouneuse ile öne geçtik ama basit 2 gol yedik.İkinci golde kalecimiz çok kötü bir gol yedi.2 eksiğimiz vardı stoperdeki eksik oyuncumuzu arıyoruz.:(

Umarım toparlarız.

Bu bir oyun sonuçta. O kadar da anlam yükememek lazım kendi, başkasının taktiği olayına. Kendi taktiğimle oynuyorum, ama önüme daha iyi bir taktik çıkarsa kullanırım, sonuna kadar da zevk alırım. Başka taktik kullanıp küme düştüğüm, kovulduğum bile oldu, onda da üzülmeyeyim heralde. Çoğumuz başkasından oyuncu önerileri alıyoruz, genie scout kullanıyoruz. O zaman onu da yapmayalım, kendimiz bulalım tüm oyuncuları, kendi bulmadığımız oyuncuyu transfer edip başarılı oluyorsak ne anlamı kalır dimi (!) ?

Sampiyonlar liginde Marsilyayi eledik. Ceyrek finalde Lyon ile eslestik

Taktik herkesin tercihine kalmış bir şey.Kim nasıl istiyorsa öyle oynar.

İkinci maçta İpswichi zorlansakda ikinci yarıdaki etkili oyunla 2-1 yendim.Esasında iyi başlayamamıştık ama oyuncu değişiklikleriyle maçı almayı başardık.Kenardan G.Barry ve Chester hamleleri bize galibiyeti getirdi.Stoper sıkıntısında Steven Tayloru oynatıyordum oda lesh performans sergiledi.Her maç adam kaçırıyor ve onun yüzünden gol yedik.Ama sakat stoperlerim iyileşiyor.Barryde oyuna girer girmez orta sahayı domine etmemizi sağladı.Bundan böyle direk 11 oynayacak.

Melo ve S.Tayloruda gönderecem ve birde yedek stoper alıcağım.

Bu bir oyun sonuçta. O kadar da anlam yükememek lazım kendi, başkasının taktiği olayına. Kendi taktiğimle oynuyorum, ama önüme daha iyi bir taktik çıkarsa kullanırım, sonuna kadar da zevk alırım. Başka taktik kullanıp küme düştüğüm, kovulduğum bile oldu, onda da üzülmeyeyim heralde. Çoğumuz başkasından oyuncu önerileri alıyoruz, genie scout kullanıyoruz. O zaman onu da yapmayalım, kendimiz bulalım tüm oyuncuları, kendi bulmadığımız oyuncuyu transfer edip başarılı oluyorsak ne anlamı kalır dimi (!) ?

Oyuncu önerisi farklı birşey, adı üstünde öneri. Alıp almama kararı menajerin yani senin. Onun kararını sen veriyorsun. Taktik oyuna %100 etki eden birşey, maçları kazanıp kazanamamanı belirliyor, oyunu da bu yüzden oynuyorsun zaten. O taktikle oynayıp yok şunu yendim, bunu yendim demenin anlamı ne? senin yaptığın mevkiilere oyuncu koyup, oyuncu değiştirmekten başka birşey değil zaten. :) Bana göre bir anlamı kalmaz oyunun, kullanan kullansın birşey dediğimiz yok. Altıüstü oyun, amaç eğlenmekse isteyen istediği gibi oynar.

Ceyrek finalde Lyona elendik...

Ligde son 5 maca giriyoruz. Zorlu bir fiksture girdik.. Bakalim artik.. 2. lik mucadelesi veriyoruz..

Tatile çık. bu ne böyle :asd:

Cok bunaltici fikstur :) Neyseki ilk macimizi kazandik 4-1 zar zor ( 90 da 2 tane attik) liverpoolu gectik.. 2.lik icin rakipler manu ve arsenal bu ikisine berabere bile kalsam yeterli ikincilik icin.. City sampiyon zaten. 7-8 puan onde

Cok bunaltici fikstur :) Neyseki ilk macimizi kazandik 4-1 zar zor ( 90 da 2 tane attik) liverpoolu gectik.. 2.lik icin rakipler manu ve arsenal bu ikisine berabere bile kalsam yeterli ikincilik icin.. City sampiyon zaten. 7-8 puan onde

hadi inş :)

Amatör lig yamasını yükledim vizelerden sonra sağlam bir kariyere başlayacağım. Hedefimiz Amatör ligden bir takımı alıp 10 yıl sonra süper lig şampiyonu yapmak.

Yanlız acayip isimli takımlar var amatör ligde

İzmit Çenesuyu Plajyoluspor

Babaeski spor

Gaybi Efendispor

Kalkanderespor

gibi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt