Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Ve sezonu bitirdik.. Puan Durumu.. Cok gol atip cok gol yedik

Ve cavani sov.. ( Milli takim maclarini da sayarsak bir sezonda 60 macta tam 100 gol ) Ligde attigi 65 gol ile rekorlari alt ust etti.Hicbir maci kacirmadi.

Galatasaray'ın menajeri olarak Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final'de Bayern Münih'le eşleştim, ilk maç Almanya'daydı ve 5-3 kaybettim. Rövanş maçında 1-0 öne geçtim, sonra 1-1 beraberliği yakaladı Bayern. İlk yarı bitmeden durumu 2-1 yaptım. İkinci yarıda dizilişimi değiştirdim 75. dakikada ve 11 dakika sonra gelen golle 3-1 kazanarak Yarı Final'e geçtim. :)

Ve maalesef Barça Juventus'u yenerek rakibim oldu :sad007:

Ve cavani sov.. ( Milli takim maclarini da sayarsak bir sezonda 60 macta tam 100 gol ) Ligde attigi 65 gol ile rekorlari alt ust etti.Hicbir maci kacirmadi.

Hayırlı uğurlu olsun :)

Cavani fena bombalamış bu sezon. başka kulübe gitmeyi düşünüyormusun yine ? :)

İl devastro taktigiyle defanslar bile gol kralı oluyor gerçekten defansın kaliteli olsun ilerde iş olmasa bile çok atıyorsun :D

Çalışma izni saçmalığı beni delirtecek.:mad:

2012 de ilk sezonu bitirdik, Trabzonun ardından 2.bitirdim normal ligi ama bütün FM'ler de oynadığım en garip sezondu bu. Fenerbahçeyi, Beşiktaşı içerde dışarda yendik Trabzondan 4 puan aldık ama 13. Samsun'a içerde dışarda yenildik :)

Uploaded with ImageShack.us

Sıfır transferle oynadım ilk sezonu şimdi ilk olarak DL ve AMR lazım aslında önerileriniz var mı bu mevkiler de.

Bu Porto ne cimriymiş be :) 2. sezonum(Ligde yenilgisiz Şampiyon oldum.Lig kupasını aldım,Arsenale Yarı finalde elendim) verdikleri bütçe 8 milyon Euro maaşda anlaşamıyorum kimseyle :D

Real Madrid Benzemayi 3 milyon euroya onerdi bana. Hemen aldim.. Kimlere ne kadar paralar veriyoruz. Benzemaya 3 milyon super oldu.. M'vila yi aldim. arjantinden genc yetenekler aldim.. Bu transfer donemi yine bayagi para harcadik..

2012 de ilk sezonu bitirdik, Trabzonun ardından 2.bitirdim normal ligi ama bütün FM'ler de oynadığım en garip sezondu bu. Fenerbahçeyi, Beşiktaşı içerde dışarda yendik Trabzondan 4 puan aldık ama 13. Samsun'a içerde dışarda yenildik :)

Sıfır transferle oynadım ilk sezonu şimdi ilk olarak DL ve AMR lazım aslında önerileriniz var mı bu mevkiler de.

Sol bek: Debatik Curri

Sağ açık: Sidney Sam (Forvet de oynar)

Yeni sezon transferlerimiz: (2015-2016 sezonu)

Takim kadromuz ve taktik

Seyirci ortalaması çok ancak alt seviyedeki takımlarla oynamak gibisi yoktur bu oyunda, iyi takımlarla 2-3 senede sıkılıp kapatıyordum geçen seneye kadar, bu sene hiç oynamadım ama zamanım olmadığı için.

Geri donuslerin hastasiyiz :)

Galatasarayla ilk sezonumda son playoff macini kaybederek malesef 3. oldum yoksa sampiyondum..

Uefa on elemede Bosna Hersekten bi takima malesef elendim.. Ilk maci Arenada 4-1 kaybettim.. 2. maci 2-1 yendim disarda..

Suanda Kasim ayindayim ve elendigim takim Avrupa Liginde 6 macta 16 gol gorup 0 gol atarak 0 cekmistir, yani nasil bi rezillik ise ilk macimda bu takimdan 4 gol yedim inanamiyorum.

Ama hic hazirlik maci yapmamistim galiba ondan oldu, ben ona bagliyorum, ilk macimdi o sezon ve kotu yenildim malesef.. suanda ise trabzonun arkasinda 2. siradayim 6 puan var aramizda..

Beyler bende FM12 var ama sizin gibi superligin resmi veya gs nin bjknin fbnin logolari fln yok..

Nerden indirirz ?

Tottenhamdayken devre arasina girmeden Man. city den teklif geldi. Kabul ettim. Artik citynin basindayim.. Ilk isimiz Tottenhamdan Cavaniyi almak oldu. Cavani&Aguero forvet hattimiz olacak.

Guzel bir baslangic yaptik.. Biraz geride aldim takimi bakalim neler yapacagiz

Tottenhamdayken devre arasina girmeden Man. city den teklif geldi. Kabul ettim. Artik citynin basindayim.. Ilk isimiz Tottenhamdan Cavaniyi almak oldu. Cavani&Aguero forvet hattimiz olacak.

sonunda gittin ha city'e :D

Hayırlı olsun demek gelmiyor içimden, united'lıyım ben :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt