Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Can, çok teşekkürler hallettim Directx yükleyince. :)

Galatasarayda calisirmi o il devasto taktigi?

Savunmaya yapabilirsen 2 takviye yap kaliteli olsun ama.Onun dışında ortasahada kanatlarda ileri uçta Türkiye Ligi için yeterli bu taktikle.Tabi sene sonu Melo yu ortasahada tutamayacağından oraya ilk senenden başla gelecek için transfer çalışmalarına.

20. sirada olmanin hakli gururunu yasiyorum. :asd:

BLYTH Spartans ile İngiltere'nin en son liginden(6. lig oluyor heralde) başladım kariyere bakalım nasıl sonuçlanacak. Takım semi-professional. Heralde Premier lige 10 yıl sonra falan ancak çıkarım.

Can, bir de "d3dx9_41.dll" dosyası bilgisayarında eksik olduğundan oyun başlayamıyor diyor. Bilgisayara format atmıştım, yükledim şimdi bu hatayı veriyor. İnternetten o dosyayı bulup attım system32'ye ancak aynı hatayı hala veriyor. Ne yapabilirim, bilgim -bilginiz- var mı?

İlk önce oyunun kurulu olduğu yerde directx klasörü var onu elle kur büyük ihtimal sorunun düzelecektir.

olmazsa net framework'un son sürümünü indir kur eğer yine olmuyorsa fm12'nin korsanlar için kırılan crack dosyasını yani skidrow'u indir ve oyunu kurduğun dizine at.

Sorunun hala devam edersede oyunu nereye kurduguna bak D'ye yüklü ise kaldır C'ye kur.

İlk önce oyunun kurulu olduğu yerde directx klasörü var onu elle kur büyük ihtimal sorunun düzelecektir.

olmazsa net framework'un son sürümünü indir kur eğer yine olmuyorsa fm12'nin korsanlar için kırılan crack dosyasını yani skidrow'u indir ve oyunu kurduğun dizine at.

Sorunun hala devam edersede oyunu nereye kurduguna bak D'ye yüklü ise kaldır C'ye kur.

Hallettim, yinede teşekkürler. :)

il devasto taktiğinde oynatmam için bana oyuncu önerbilir misiniz ? :D bir savunma bir orta saha ve bir forvet

Defans oyuncu olarak Turkiye Ligine iyi ama ucuz onerebileceginiz isimler varmi

Ilk sene Galatasaray'la oyniyorum.

Il Devasto'yu paylaşsanıza genşler.

Hemen 2 sayfa geride reis goruceksin.

Lig birincisine caktigimiz mac ;

Bu ingilterede calisma izni fakir takimlar icin heralde.:) Citye kimi istediysem verdiler calisma izni.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt