Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Kisaca basari için bir kaç püf noktasi yazarsaniz sevinirim. Galatasaray'i aldim, daha ilk sezonumdayim. 7 hafta geçti, 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgim var. Sürekli baska kadroyla oynuyorum, acaba sorun burda midir ?

Kisaca basari için bir kaç püf noktasi yazarsaniz sevinirim. Galatasaray'i aldim, daha ilk sezonumdayim. 7 hafta geçti, 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgim var. Sürekli baska kadroyla oynuyorum, acaba sorun burda midir ?

Oyunda başarının en büyük sırrı taktik. Kötü bir kadron varsa bile takıma uygun bir taktikle gayet güzel sonuçlar alman mümkün.

bu pazartesi aldım 7/24 oynuyorum. önce Galatasaray'ı aldım forvete Damiao'yu ve Leo diye genç bir oyuncuyu aldım. iki sene süper lig şampiyonu oldum. şampiyonlar liginide kazandım ama efsane kuralarla kazandım. yani çeyrek finalde CSKA, yarı finalde Bayern gelince ister istemez kupayı alıyorsunuz. Sezon sonu Man U. dan teklif gelince oraya geçtim. muslera'yı da götürdüm yanımda. oyun iyi gidiyor ama Galatasaray'dayken çok para dökmeme rağmen bir türlü futbolcularla konuşmaya başlayamadığım çok durum oldu. bu konuda bişiler yapabilen varsa seviniri.

Kovuldum :) GS'la ilk sene şampiyon oldum. İkinci senel ilk 10. haftaya ligin ortalarında girince peşine de Kopenhag'a yenilince kovdu Ünal başkan :)

Yerime tekrar Terim getirildi.

bu pazartesi aldım 7/24 oynuyorum. önce Galatasaray'ı aldım forvete Damiao'yu ve Leo diye genç bir oyuncuyu aldım. iki sene süper lig şampiyonu oldum. şampiyonlar liginide kazandım ama efsane kuralarla kazandım. yani çeyrek finalde CSKA, yarı finalde Bayern gelince ister istemez kupayı alıyorsunuz. Sezon sonu Man U. dan teklif gelince oraya geçtim. muslera'yı da götürdüm yanımda. oyun iyi gidiyor ama Galatasaray'dayken çok para dökmeme rağmen bir türlü futbolcularla konuşmaya başlayamadığım çok durum oldu. bu konuda bişiler yapabilen varsa seviniri.

O oyuncu hakkinda olumlu seyler soyle basina..

Genie 12 nin raporlarına göre Kadlec - Feroro boyle bisiydi ismi mexicalı:D - Konoplyanka - Salomon Rondon - Ericksen (ajax) bunları kacırmayın gelecegın en iyileri

"Error: Football Manager 2012 is already running"

Hatası alıyorum beyler. :( Çözümü nedir, ne yapmam gerek? Bilgisi olan var mı?

Edit: Hallettim. :)

Napoli kariyerimde gol olarak Cavani, asist olarakta Eriksen'den hayvani katkılar alıyorum. Defansta da Cannavaro çok iyi. Toplamda ligde 11, Avrupa'da 2 golü var.

Bu Cavani'den bitek ben faydalanamıyorum galiba forvette :D Adamı sol kanatta oynatıyorum 50 golün altına düşmüyor

Wilshere'i alan var mı? 35 civarı bir rakama alabiliyorum ama riskli gibi geliyor.

sıkıldım 2.sezonda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt