Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Altrincham ile başladım en alt ligden amatörde 1. olarak çıktım , ikinci senemde blue square bet premier de 18. olacağım varsayılıyordu 4. bitirdim ligi play offlarda finalde 2. bitiren değilde 5. bitiren takımın gelmesi sonucu . npower leauge 2 ye çıktım 24. olacağım öngörülüyor , hiç adam akıllı transfer yapamadım defansım berbat , iki üç tane zar zor adam kiralayabildim npower league 1 den bile adam gelmiyor 3 aylığına bile 6 puanla 18. sıradayım düşmemeye oynuyorum bu sene seneye bütçe verilirse iki defans ile yükselirim olmazsa bakacağım ...

neden 4-2-2-2 taktiginden şaşmıyorum bu yüzden 2 amc oyuncusunu oynatamadan satılık listesine koydum ikiside iyidi amc oynayınca tek forvette sıkıntı çıkıyor takımda 2 li forvette Darwin 35 gol necid 30 golle oynadı.. genelde kanatlardan oynuyorum .

Her maç duran toplardan gol yiyoyrum ..Transfer yapamıyorum hava hakimiyeti yüksek futbolcular kullanıyorum defansta ama gene de her maç duran toptan en az 1 gol yiyorum , çözümü nedir ?

Her maç duran toplardan gol yiyoyrum ..Transfer yapamıyorum hava hakimiyeti yüksek futbolcular kullanıyorum defansta ama gene de her maç duran toptan en az 1 gol yiyorum , çözümü nedir ?

Taktik ekrnında sol tarafta altta 1 haftalık antrenman komutları var onu defansif duran toplar olarak ayarla seviyesnide kafana göre seç belli bir süre sonra baya farkediyor gelişme.

CL de Barça sağolsun 0 averajla üst tura çıkabildik. ve Interle eşleştik.

sx1x.png

Inter ile ilk maç. Inter bitmiş beyler. :D

sx2n.png

Benim takim ilk 16 dakikada 5 gol atti Sivasspor'a. Masallah, nazar degmesin :)

Altrincham ile başladım en alt ligden amatörde 1. olarak çıktım , ikinci senemde blue square bet premier de 18. olacağım varsayılıyordu 4. bitirdim ligi play offlarda finalde 2. bitiren değilde 5. bitiren takımın gelmesi sonucu . npower leauge 2 ye çıktım 24. olacağım öngörülüyor , hiç adam akıllı transfer yapamadım defansım berbat , iki üç tane zar zor adam kiralayabildim npower league 1 den bile adam gelmiyor 3 aylığına bile 6 puanla 18. sıradayım düşmemeye oynuyorum bu sene seneye bütçe verilirse iki defans ile yükselirim olmazsa bakacağım ...

npower leauge 1 e çıktım 7. haftanın sonunda acayip bi kazanma serisi yakaladım ikinci devre başlarken 3 tane sağlam kiralık oyuncu ile 2. bitirdim .... Stoke PL ve Sunderland CL teklifleri red ettim ...

Taktik ekrnında sol tarafta altta 1 haftalık antrenman komutları var onu defansif duran toplar olarak ayarla seviyesnide kafana göre seç belli bir süre sonra baya farkediyor gelişme.

herşeyi denedim olmuyordu ama iki tane sağlam defans bi tanede dmc kiralayabildim sonra baya azaldı bu goller .

2019 a kadar surdurdugum kariyeri bitirdim.. En bastan kariyer actim Porto ile...

Portoyu yonetmek finansal acidan muthis.. Hulk bile yillik 750 bin euroya oynuyor..

Katalanlari Avrupa super kupasi macinda yendik.. Kupayi aldik.. Sezona kupa ile basladik.. Ligde de 2 de 2 gidiyoruz.. Ligin cok cok ustunde kadromuz var zaten.. Amac avrupada basari

Arkadaşlar, kaydedilmiş oyunda oynarken, nasıl başka bir lig açıyoruz?

Mbaye Niangi kacirmayin muthis forvet 16 yasinda daha..

Arkadaşlar, kaydedilmiş oyunda oynarken, nasıl başka bir lig açıyoruz?

Sag ust kisimda FM ye tikla add/remove league yazar ordan ekleyebilirsin.Yalniz sezon ortasinda ekle ancak sene sonuna dahil oluyor

Bir macta 7 gol atti.Onun adi hulk :) 6 gol atan olmustu da ilk defa kariyerimde bir macta 7 gol atan oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt