Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Bu güncellemelerde transfer hariç başka şeylere karışmasalar iyi olacak. Oyunda hatalar oluyor sonra.

Yeni bir kariyer açmayı düşünüyorum,hangi takımla açsam karar veremedim. Fikir verebilir misiniz?

psg :D , napoli, schalke

@ baki,

onceden de oyleydi kuytin profili

Bu güncellemelerde transfer hariç başka şeylere karışmasalar iyi olacak. Oyunda hatalar oluyor sonra.

Yeni bir kariyer açmayı düşünüyorum,hangi takımla açsam karar veremedim. Fikir verebilir misiniz?

Hannover,West Bromwich,Wolfsburg,Newcastle,W.Bremen.

Güzel öneriler sağolun.

Ya Napoli'yi ya Newcastle'ı seçeceğim. Oyuna girince hangisi güzel gözükürse gözüme :asd:

beyler matias suarez ve bastosu kaça alabilirim

Hangi takıma almayı düşünüyorsun ?

Arkadaslar bende FM e baslamak istiyorum... Nerden indirebilirim? FM 13 baslamadan azicik bi ogrenim 13 de yirtariz ortaligi.. Yardimci olursaniz sevinirim...

2. sezonun devre arasında arsenaldan frimpong dye 21 yaşında genç bi ortasahayı kiraladım alternatif olsun diye. bide ucuzdu kiralamak belki işe yarar dedim. 3 kulvarda ilerliyorum. adam geldiği ilk maç oynattım türkiye kupası sivasspora karşı, 14.dakikada sakatlandı ve çıktı kaç gün yok dersiniz 7-9 ay arası yok!!!!!!!!!!!!!111!!!!!!!

ben adamı 6 aylığına kiralamıştım zaten

valla toptan cevap 2011-2012 senesindeyim yeni açtım fm 12 yi GALATASARAYIMIZDAYIM tabiki

Galatasarayımla ikinci şampiyonluk yolda :D

Güncelleme ile ilgili bir sorum olacaktı sizlere.Hiç güncelleme yapılmamış bir oyuna son güncellemeyi yaparsam eğer o ana kadar çıkan tüm güncellemelerdeki değişiklikler aktif olur mu ?

orta sahada iki yönlü bi kaç tane oyuncu önerir misiniz ?

Fernando Gago'yu oynatmıştım ben, çok başarılıydı.

Napoli ile 2040 yılına geldim 3 yıl şampiyonluğu kaçırdım ,sanırım 6 sene de Şl 10 senede süper kupa alamadım , Muhteşem adamlar keşfediliyor iyi scout ekibi ile , 16 17 yaşında gerekirse 20 milyon e verdiğim oldu ama 1 tanesi harici ( brezilyalı idi ) hepsinden maksimum verimi aldım . Tabi en büyük zevk 300 bine aldığın adamın dünya yıldızı olması ... İngiltere yerel ligindende takımı premier lige taşımıştım sanırım miladını doldurdu fm 2013 ü bekliyorum ...

Yeniden başlıyorum oyuna; takım önerilerini aliyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt