Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Arda, Schalke'de uzun süre kaldığın için soruyorum, nasıl çok zevk veriyor mu Schalke? Sıfır bütçesi var, bu yüzden soğuk bakıyorum ama sana da sorayım dedim. Bir de stoperde Papadapoulos nasıl oynuyor? Harika özellikleri var.

Almanyada benim takim schalke o yuzden bayagi keyifli gidiyor kariyerim. baslangicta sifir butcesi var evet ama ilk yaz donemini atlat rahatlarsin. sadece quinteroyu almistim galiba.. huntelaar tasiyor seni ileri :) eger paraya ihtiyacin olursa farfana teklifler geliyor hemen onu satarsin olmadi.( ben 19 milyon euroya satmistim ilk sezonda ) ..bu kariyerimde sonradan geldigim icin papadapolosu satmislar. ama onceki kariyerlerimde iyiydi. ama ben howedesten muthis verim aliyorum. genelde howedes-matip oynatiyordum.

Neymiş şu Vitinho ya :D

ben kesfettim. gozlemci onermisti.

Aynen reputation dalgasına çözüm bulabilen var mı? Yama falan olur, doğal yollardan olur.. Başarıya endeksli olsun yeter, illa 5 yıldız olsun istemiyorum. :)

Ksk ile yeni kariyer actım bakalım.

Alman liginde oynuyorsanız Dortmund ile oynayın. Götze, Kagawa, defans oyuncuları falan hepsi çok iyi. Bir kaleci, taktiğe göre bir orta saha oyuncusu ile coşarsınız.

Fransa liginde oynayacaksanız Lens ile oynayın. 2. Ligde olmasına karşı çok iyi bir alt yapısı var ve alt yapıdan çıkan adamlar çok çok iyi olabiliyor. Genç oyuncularla oynamayı sevenler için.

İngiltere liginde benim tarzda oynamak istemeyenler için Leeds ideal bir takımdır. Zorlukları büyük bir taraftar topluluğu ile göğüsleyeceksiniz. Başarılı olduğunuz taktirde büyük bir efsane gibi hissedebilirsiniz kendinizi.

Benim oynadığım karyerlerde dikkatimi çeken bir durum Galatasaray ve Fatih Hoca hep başarısız oluyor. Ulan Fatih Hoca nasıl başarısız olabilir? Bu kadar iyi bir gözlemci ekibinin hazırladığı bir oyunda en saçma durum bu olmuş.

Ayrıca benim oyunun dosyasının içerisinde editör yok. Orjinal oyun olmasına rağmen editör olmaması çok ilginç. Bir de oyunun olduğu bilgisayar internete hiç bağlanmıyor. Acaba internete bağladığımda steam otomatik olarak güncelliyor mu oyunu?

Katılıyorum abi, her oynadığım kariyerde Fatih hoca başarısız oluyor.

Orjinal oyunda milletle net üzerinden lig veya mac yapabiliomusunuz fmde ona göre bu sene orjinal alabilirim.

Ayrıca gündemde olan sol beklerin profillerini atabilirmisiniz suan kullandııgm pcde fm yok cok merak ettim Juninho Palmeiras CArlinhos fluminense bruno cortes santosmuydu neydi onlar:tiphat:

Bu Huddersfield beni deli etti de başka takıma mı başlasam ne yapsam. Oyunu aniden bırakıp aniden başlıyorum. :D

Şayet ilk sezonunsa takım uyunu yüzünden bu tür sıkıntılar yaşayarak balarsın oyuna. Özellikle küçük takımlarda taktiğini oturtmak çok daha zordur. Zamanla takımda taşlar yerine oturmaya başlar ve böyle büyük sıkıntılar yaşamazsın.

Eyvallah baskan cok saol:yenieek:

Oyunla alakalı degilde bu metalist takımında cok akıllı işler oluyor sadece metalisti takip etmek icin bi scout göndermek lazım..

Aynen reputation dalgasına çözüm bulabilen var mı? Yama falan olur, doğal yollardan olur.. Başarıya endeksli olsun yeter, illa 5 yıldız olsun istemiyorum. :)

Editöre gir ve Galatasaray' ın ve Türkiye' nin Reputationunu arttır. Türkiye' nin ekonomik düzeyini arttır. Hatta Avrupa Birliği üyesi yap :) Yabancı sınırlaman ortadan kalksın.

Avrupa liginde gruplardan 1.olarak çıktık, karşımıza Sevilla çıktı, ilk maçımızı deplasmanda şimdi oynayacağız.

Sıkıldım yahu. Bir türlü istediğim kariyere başlayamıyorum. En son Tottenham ile başladım ama o da sarmadı. Başladım mı, ya tam başlarım oyunda yıllarca oynarım, ya da oyunda bir kaç hafta ilerleyemem.

Editöre gir ve Galatasaray' ın ve Türkiye' nin Reputationunu arttır. Türkiye' nin ekonomik düzeyini arttır. Hatta Avrupa Birliği üyesi yap :) Yabancı sınırlaman ortadan kalksın.

Şikeci seni.

Bunu daha önce alan var mı? Sözleşme teklif ettim.

bbp4c.png

Sevilla'yı çok rahat geçtik, bir sonraki rakibimiz Celtic.

Yeni kariyer açiyim diyorum, hangi takımı almalı ?

Napoli'yi aldım. Bakalım saracak mı bu kariyer, yoksa başka bir arayışa mı başlayacağım. :)

Napoli'yi aldım. Bakalım saracak mı bu kariyer, yoksa başka bir arayışa mı başlayacağım. :)

Napoli oyunda en zevkli takımdır 2056 ya kadar gittim . Interin alt yapısını yakından takip et derim, kendi alt yapındanda 2-3 senede 1 efsane bir oyuncu muhakkak çıkıyor .. 4 2 2 2 taktiği ile yardıra yardıra gidersin .

vatakambek :) ilk yari 3-0 mac sonucu 3-4. sampiyonlar ligi grubundan lider ciktik. psg ikinci, real 3. oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt