Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Southampton'ı aldım.Transfer bütçesi gayet iyi.

Tesisleri mükemmel.

Bu arada böyle bir oyuncu var. İlerde nasıl olacak acaba ?

bbufv.png

bbuul.png

İlk yarının ardından oyuncuların lig karnesi. Lig istatikliklerinde Mirallas ve Cardozo temsil ediyor bizi :)

Lenny Nangis'i almaya çalışın, adam ilerliyen yıllarda müthiş gelişiyor.

bbv22.png

Ligin ilk yarısını Valencia'nın 2 puan gerisinde 4. olarak bitirdim. İlk yarının ardından anlaştığımız Fellaini ve gelecek vaadeden sol bek Emperur'u kadromuza kattık. Takımdan ise Duda'yı West Bromwich Albion'a, bir de gereksiz stoperi Galatasaray'a sattım. Şuan kadrom yeterli durumda. Ama lig sonuna doğru Ledesma'nın 6-7 hafta, Toulalan'ın da 2-3 ay sahalardan uzak kalması ikinci yarı için düşündürüyordu. Ama Fellaini ile önceden anlaşmış olmamız biraz da olsa rahatlattı.

Ligin ikinci yarısında ise ilk 3'e girmek için çabalayacağım :ka21:

Wilfried'e çok para vermişsin, 2.9 milyon €'ya serbest kalma maddesi vardı.

Wilfried'e çok para vermişsin, 2.9 milyon €'ya serbest kalma maddesi vardı.

Yoktu galiba. Olsaydı kullanırdım onu. Ya da kullandığım yamada yoktu bilemiyorum. Gözümden kaçmış da olabilir tabiki.

Parası önemli değil de, hiç katkı veremedi. Ona yanıyorum ben :(

Yoktu galiba. Olsaydı kullanırdım onu. Ya da kullandığım yamada yoktu bilemiyorum. Gözümden kaçmış da olabilir tabiki.

Parası önemli değil de, hiç katkı veremedi. Ona yanıyorum ben :(

Ben ilk sezon transfer ettim, 30 maçta 17 gol attı, 6 asist yaptı, sezon sonunda 10 milyon €'ya Cardiff'e sattım.

bbw8v.jpg

4 Milyon € Transfer bütçem var, stoper ve orta saha ve kanat almayı düşünüyorum. Kimleri önerirsiniz ?

Fazladan yama kullanmıyorum resmi olmayan.

Kanat: Hoilett

Ortasaha: Hitzlsperger

Gelecek vaadeden isim önerebilirim eğer uzun bir kariyer yapacaksan.

Stoper: Prestia

Sol Bek: Alan Emperur

Forvet: Carlos Fierro

Hitzlsperger'i kaptırmışız ya. Fierro'ya sözleşme önerdik bakalım. Prestia'yı biliyorum ama bana daha sağlam 20-23 yaşlarında stoper lazım.

Hitzlsperger'i kaptırmışız ya. Fierro'ya sözleşme önerdik bakalım. Prestia'yı biliyorum ama bana daha sağlam 20-23 yaşlarında stoper lazım.

20-23 değil de 30-32 yaşlarında sağlam bir Alman stoper vardı. Friedrich mi ne.. Serbest'di. O olabilir.

Ya da eski bjk'li Ferrari veya Degen de olabilir stoper olarak.

Fm 2012 çıktığında Galatasaray kariyerimde, ortasaha olarak serbest oyuncu olarak ilk aldığım isim eski Real'li Diarra'dır. İş yapar :ka21:

Claudemir nasıl bu arada anlaşabilirim ? Friedrich de pahalı geldi, çok istiyor. Prestia'yı alırım büyük ihtimal. Atila turan falan da var da kiradaymış onlar, sol bek de lazım aslında. Evaldo'yu sattım, bizim eski İnsua var ama yedek lazım.

Claudemir nasıl bu arada anlaşabilirim ? Friedrich de pahalı geldi, çok istiyor. Prestia'yı alırım büyük ihtimal. Atila turan falan da var da kiradaymış onlar, sol bek de lazım aslında. Evaldo'yu sattım, bizim eski İnsua var ama yedek lazım.

Yedek diyorsan, potansiyelli Alan Emperur'u alabilirsin.. 900bin€'ya falan gelir. Böl 48 ay'a gitsin..

16 yaşındaki italyan kaleci Luciani'yi de takibe al bence. Potansiyeli var :yenieek:

Duduyu 17,5 milyon euroya marsilyaya sattim.

yeni genc yildizimiz. gozlemciler calisiyor..vitinhodan sonra bunu da buldular arjantinden

bc8hq.jpg

Yeni yıldızım, sizce nasıl olur bu genç ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt