Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Concentration, Off The Ball ve Positioning özellikleri düşük be Arda. Ön liberodan çok sağ bek bölgesine alıştır bence.

Concentration, Off The Ball ve Positioning özellikleri düşük be Arda. Ön liberodan çok sağ bek bölgesine alıştır bence.

Aslında o eksikleri dikkatimi çekmedi değil ama bence gelişecek. En azından ben öyle düşündüm.

bc8hq.jpg

Yeni yıldızım, sizce nasıl olur bu genç ?

Bu çocuk olmuş.. :yenieek:

Ama herşey var kafa yok gibi..

Ahmet Şimşek'in de dediği gibi Concentration, Off The Ball ve Positioning özellikleri düşük.

Antrenmanla yükseltmeye bak bir an önce. Onları da tamamladın mı, bu çocuk tam olur.. :yenieek:

Kovacic ve Fierro'yu alıyorum ama bir sene sonra. Ama olsun takıma katılacaklar sonuçta. :)

pozisyon alma ve konsantrasyonu kötü :lol: (şaka şaka)

Yeni kariyer açacaklara takım önerim PSG'dir kadronun zenginliği bir tarafa yedek kadro ve 19 yaş altı kadrosu inanılmaz zengin ve yetenekli çocuklar her sene 2 adam A takıma çıksa geleceğin takımı oluşturulur.

beyler :((( alsammı bişey katarmı gerçekten :(

bcgkd.png

Bir şeyler katar sana al bence.

Bence antrenörü işten kov. :asd:

Hurma'yı FM'de yola getirdim. :D Furkan Özçal 'ın değeri 425bin€ civarı. Teklif yükselte yükselte 3-4m€'ya kadar çıktım, kabul etmediler ve çok daha fazlasnı istediler. Teklifi iptal ettim ben de. 3 gün sonra oyuncuyu 850bin€'ya önerdiler bana. :D:D:D

2 genç yıldız 2 yıl sonra, 1 tanesi de önümüzdeki yıl takıma katılıyor, çok umutluyum. Hepsi regen bu arada.

r0qpD.png

wmjCM.png

ZBEuw.png

yav sadece playoff u nasil kaldirabilirim

Ona dair yamalar var bildiğim kadarıyla ama database değişiklikleri çok sorun çıkartıyor diye duydum, sonraki sezonlarda hatalarla karşılaşabilirsin, yani tavsiye etmem.

mecruben kaldi artik playoff

cok transfer yapiyorum bakalim gelsin oyuncular nasil bi planlama olucak. bikactane yabanci saticam. bakalim kar zarar durumu nolacak. birsuru genc aliyorum

Regenlerle başım dertte, sol bek sıkıntım vardı, kaliteli bir sol beke ihtiyacım vardı, Werder'den buldum bir tane hem de Türk.13 milyon bonservis verdik adama, yıllık da 2,7 milyon euro alıyor, adam sıkıntılarda neden bu kadar az alıyorum diye.Tamam lan ağlama yeni bir sözleşme yaparız dedik, yıllık 9 milyon euro istiyor :) Takımın en çok kazananları yıllık 7,25 milyon euro alırken beyefendi 6 milyon euroluk teklifi reddetti :) Gel de bu adamı 10 milyon euroya, zararına satma arkadaş.

Tottenham ile sıkı bir kadro kurdum. Hedefim ilk sezonda zor da olsa, şampiyonluk. :)

Başıma bela olan sol beki Lazio'ya sattım peşin 15 milyon euroya.

Aha Kagawa boşta. Adam Kasım ayı olmuş free agent takılıyor 3. sezonda. Yıllık 3.5'a bağladım, yazın katılacak ama takıma, 1 yıl ne yapacak bilmiyorum.

Carlos Eduardo'yu satarım büyük ihtimalle, Kagawa daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt