Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Napoli takımına sol,sağ bek ve stoper önerisinde bulunabilecek var mı ? :D

Ansaldi iyi sol bek,pas oyununa yatkın alabilirsen onu al

Riera'yı ilk sezonumda sol bek oynatıyorum baya iyi oynuyor lan sezon sonu saglam paraya okuturum :D

Bu arada ilk sezonda Jelen diye birini aldım beleşe adam leblebi gibi gol atıyor ha.

Regenlerle başım dertte, sol bek sıkıntım vardı, kaliteli bir sol beke ihtiyacım vardı, Werder'den buldum bir tane hem de Türk.13 milyon bonservis verdik adama, yıllık da 2,7 milyon euro alıyor, adam sıkıntılarda neden bu kadar az alıyorum diye.Tamam lan ağlama yeni bir sözleşme yaparız dedik, yıllık 9 milyon euro istiyor :) Takımın en çok kazananları yıllık 7,25 milyon euro alırken beyefendi 6 milyon euroluk teklifi reddetti :) Gel de bu adamı 10 milyon euroya, zararına satma arkadaş.

Satmana gerek yok.. Öyle durumlarda oyuncuyla konuşun, kendini kanıtla yada sözleşme için zamanı değil deyin. Artistlik yaparsa cevabında, bu saygısızlık beni hayal kırıklığına uğrattın deyin aynen geri vites yapıyor, paşa paşa oynuyor. Sene sonunda başarılı da olursan bidaha duymazsın.

Yok la Polonyalı.

Satmana gerek yok.. Öyle durumlarda oyuncuyla konuşun, kendini kanıtla yada sözleşme için zamanı değil deyin. Artistlik yaparsa cevabında, bu saygısızlık beni hayal kırıklığına uğrattın deyin aynen geri vites yapıyor, paşa paşa oynuyor. Sene sonunda başarılı da olursan bidaha duymazsın.

Sattım aga, kendini kanıtla dediğin adam milli takımın sol beki, Manu teklif vs yapmıştı, satmamıştım daha nasıl kanıtlayacak :)

bcvmw.png

Şampiyonluğu fenere kaptırdıktan sonra yaptığım transferler

bcvq0.png

Buda kadronun son hali

YADA dedim orda dikkatli okursan. Aynı olayı defalarca yaşadım bende, oyuncuyu oynatmanın yolu bu.

Aga 7,25 teklif ettim yıllık onu da kabul etmedi 8,5'tan aşağı inmedi, ben de yol verdim, paragöz adamla 5 sene 2,7'ye oynasam ne olur oynamasam ne olur.Yol vermişimdir her zaman para para para diyenlere.

van Wolfswinkel abi süper oyuncu :D

Aga 7,25 teklif ettim yıllık onu da kabul etmedi 8,5'tan aşağı inmedi, ben de yol verdim, paragöz adamla 5 sene 2,7'ye oynasam ne olur oynamasam ne olur.Yol vermişimdir her zaman para para para diyenlere.

O zaman tamam reis prensip meselesi diyosun :)) Ben bu yolla gayet verim alıyorum oyuncudan, bazı oyuncular oluyor vazgeçemiyorsun, ben kolay silip atamıyorum :asd:

Uefa Kupasında 2.Turda Celtic ile kendi evimizde kozlarımızı paylaşıyoruz.

Shaktar'dan Willian mı, Douglas Costa mı? :)

İkisinden de pişman olmazsın :) Sağ açık için alacaksan Willian. Diğer bölgeler için Douglas Costa derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt