Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Bu temanın ismi nedir ?

Beyler temayı nerden düzenliyoruz/ayarlıyoruz ?

vaclavkadlecgenelbakzel.png

ericktorresgenelbakzell.png

Bende OPZ Beam 4.1.1'i kullanıyorum, çok güzel bir tema.

Vossen, Jali, S.Sararer, Erick Torres gibi adamları oynatmasamda alıp, yedek takıma atıyorum Tottenham kariyerimde. Sonra parladıklarında alması çok zor oluyor. Şimdi 1-2 milyona hepsini topladım, ihtiyacım olduğunda alacağım takıma.

Bu arada alt liglerde oynayan arkadaşlarımız varsa benim gibi Sodinha diye bir sağ kanat oyuncusu var mutlaka alın derim. Ama alt lig derken primier ligin hemen altındaki ligden bahsetmiyorum. Biraz daha altlarda oynuyorsanız :D

Bende Valencia ile başlıyorum.Barcelona terk bir şekil pas futbolu deneyeceğim.Tabi Piatti takımın Messi'si :D

singular_ex de gayet guzel tema tavsiye ederim

Deplasmanda Celtic'i 4-0 ile geçtik ve çeyrek finale çıktık.Biz Lille ile eşleştik.Bu arada Galatasaray'da iyi gidiyor PSV ile eşleşti.

Oyunda en sinir olduğum şey kornerden aşırı gol oluyor bence.

Deplasmanda Celtic'i 4-0 ile geçtik ve çeyrek finale çıktık.Biz Lille ile eşleştik.Bu arada Galatasaray'da iyi gidiyor PSV ile eşleşti.

Ulan şu Galatasaray bir benim oyunda mı çok kötü lgidiyor? Her kariyerimde Galatasaray' ı takip ediyorum Terim' in pozisyonu tartışılıyor falan diye haberler çıkıyor. Birde şu yama falan olaylarını ben niye hiç beceremiyorum yahu. Şu oyunu hiç Türkçe oynayamadım. Hiç farklı bir tema ile oynayamadım. Hiç oyuncu resimleri ile oynayamadım. Hoş ben regenlerle oynamayı da seviyorum. Regenlerden çıkan yetenekli oyuncuları ucuza alıp parlatıp yıldız yapmak hoş oluyor. :)

Türk takımı yönetenler için bir öneri; Jiloan Hamad. Hem çok iyi gelişiyor, hem de Azeri pasaportu olduğu için yabancı kontenjan kaplamıyor.

Yıllardır kullanıdıgım tema Steklo her sene yeniliyor adam valla. steklo x2 tavsiye ederim.

Birde dosyayı atıp da hala temayı göremeyenler P. Files/User/App data/ Sports Int. den cacheyi silip denesinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt