Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Udinese'den teklif aldım, tarih 15 Kasım beyler. Sezon ortası takımı bırakayım mı? :)

11 milyon euro transfer bütçesi veriyorlar.

alex yaşı yüzünden top süremiyor yoksa niye süremesin topu. Az mı çalım atıp dribling yapıyordu şeref abidesi. Ha daha düşük olabilir ama bu oyunda 10 denen şey ikinci lig topçularında yok.

Alex, en genç, en iyi zamanında bile top sürmesi, driblingi iyi değildi. Hatta ilk zamanlarında herkes eleştiriyordu onu bu özelliğinden(26-27 yaşında). Saha kenarına sandalye koyalım da, sırf duran top kullansın diyorlardı.

finalwc.png

Çok şaşırdım yalnız bunu görünce.:asd:

Musacchio mu, Papadapoulos mu, Höwedes mi, yoksa takımda Dawson mı kalsın karar veremedim yahu. :)

höwedes

papadopulos öttürür her türlü adamı legend yapmışlar oyunda

fcan futboaldan anlamiyor diyenler

fcan futboaldan anlamiyor diyenler

yok la papadopulos hayvani oynuyor herif varya ben portoya almıştım adam adama marke vermeniz yeterli elemana o rakibe maç boyunca top aldırmaz saldırganlığı mücadelesi markajı felan 19-20 zaten

online Fm oynayan oldu mu hic? hamachi ile oynaniyormus. aciklamislar burada. Online FM Oynama (Detaylı Anlatım)

1vs 1 hazirlik maci atalim isteyen olursa. ben daha once hic denemedim. surumler ayni olmak zorundaymis. benim 12.0.4

ben oynuyorum arkadaşla. 6. sezona eriştik, şu an ortalarındayız. yalnız zor oluyor. bağlantı arada bir kopabiliyor hamachi'de.maç esnasında koparsa yandın zaten, takımı ast. man. yönetiyor ve bütün taktiklerini vs. değişiyor.

İşin kötü tarafı da yavaş oynanabiliyor oyun. Eğer aranızda kurduğunuz ağın ping'i 10'ün üstündeyse biraz idare edebiliyor ama bazen 200'leri vs. görüyor o anlarda oynamak ölüm oluyor. Bence 2. kişiden fazla online oynamak akıl işi olmaz. Tamamen işkenceye döner. Yine de sürekli vakit ayırabilecek bir arkadaşın varsa beraber oynayabilirsiniz. Şu an tek başıma oyun açıp da kariyer yapasım gelmiyor hiç. Arkadaşım atl. mad.'i ben ise valencia'yı aldım ve 3 sezon sonra barca-real bug'ını kırdık. Artık biz Barca-Real gibi olduk yani. Biraz sıkmaya başladı artık yavaştan ama yeni bir lig ve yeni 2 tane dengeli ve orta seviye takım seçimi yapmak sıkıntı gibi.

Yine de tavsiye ederim bu şekilde oynamayı herkese.:ka19:

ben oynuyorum arkadaşla. 6. sezona eriştik, şu an ortalarındayız. yalnız zor oluyor. bağlantı arada bir kopabiliyor hamachi'de.maç esnasında koparsa yandın zaten, takımı ast. man. yönetiyor ve bütün taktiklerini vs. değişiyor.

İşin kötü tarafı da yavaş oynanabiliyor oyun. Eğer aranızda kurduğunuz ağın ping'i 10'ün üstündeyse biraz idare edebiliyor ama bazen 200'leri vs. görüyor o anlarda oynamak ölüm oluyor. Bence 2. kişiden fazla online oynamak akıl işi olmaz. Tamamen işkenceye döner. Yine de sürekli vakit ayırabilecek bir arkadaşın varsa beraber oynayabilirsiniz. Şu an tek başıma oyun açıp da kariyer yapasım gelmiyor hiç. Arkadaşım atl. mad.'i ben ise valencia'yı aldım ve 3 sezon sonra barca-real bug'ını kırdık. Artık biz Barca-Real gibi olduk yani. Biraz sıkmaya başladı artık yavaştan ama yeni bir lig ve yeni 2 tane dengeli ve orta seviye takım seçimi yapmak sıkıntı gibi.

Yine de tavsiye ederim bu şekilde oynamayı herkese.:ka19:

kariyer degil de hazirlik maci gibi tek 1 vs 1 oynama gibi bir durum var mi? deneme yapsak biriyle

Papadopulos tabi ki, oyunun en iyi stoperlerinden.

Bu çakala şut çalıştır. Frikikleri iyi ama uzun şutları çok düşük. Harbiden şimdi daha iyi görüyorum çelişkileri. Tekniği 17 olan adamın top sürüşü 10 olabilir mi lan? akla mantığa aykırı.

Olabilir tabiki Selçuk İnan mesela. Top sürebilen bir adam değil, topu koşturan bir adam. Tekniğini hepimiz biliyoruz.

sertac ile benim oyun surumleri uyusmadigindan baglanamadik.. oynamak isteyen var mi online? merak ettim 1 mac yapalim en azindan. 12.0.4 benim guncelleme. turkce yama kullaniyorum..

Al abi bu adamı kaçırma bence. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt