Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Napoliyle çeyrek finale kaldım . Rakibim Udinese oldu . Oyun hata verdi kapandı kaydetmemiştim. Yeni rakibim Barcelona :sad007:

Boston United ile kariyer açtım, var mı Blue Square oynamış olup da oyuncu önerecek ?

Arkadaş siz şu resimleri paylaştıkça benim moralim bozuluyor. Hepiniz şu oyunu Türkçe, oyuncu resimleri, takım logoları, çok güzel arkayüzleri ile oynuyorsunuz. Ben şu işi yapamıyorum :( Niye? evde net yok diye :( Sırf şu oyun için eve net bağlatıp sonra boşanma noktasına da gelmek istemiyorum. Çıldırajayim bre.

Sen de şike yapıyorsun, biz sana bir şey diyor muyuz he ?

Arkadaş siz şu resimleri paylaştıkça benim moralim bozuluyor. Hepiniz şu oyunu Türkçe, oyuncu resimleri, takım logoları, çok güzel arkayüzleri ile oynuyorsunuz. Ben şu işi yapamıyorum :( Niye? evde net yok diye :( Sırf şu oyun için eve net bağlatıp sonra boşanma noktasına da gelmek istemiyorum. Çıldırajayim bre.

Abi bunu mu dert ediyorsun ya.. Git bir internet kafeye, köşe bi yere geç. İndir bütün yamaları, at usb'ye. Sonra evde oyuna atarsın :D

Boston United ile kariyer açtım, var mı Blue Square oynamış olup da oyuncu önerecek ?

Sodinha... Alabilir misin bilemiyorum ama bir şekilde almalısın. Ayrıca beleş oyuncuları bile almak çok zor o ligde :( Bir üst lige çıkarsan Bosnalı bir oyuncu var adını tam hatırlamıyorum. (Kenan .....) diye onu al.

Abi bunu mu dert ediyorsun ya.. Git bir internet kafeye, köşe bi yere geç. İndir bütün yamaları, at usb'ye. Sonra evde oyuna atarsın :D

O değilde bu benim oyun orjinal hep steam üzerinden oynamak zorunda kalıyorum. İndirdiklerimi nereye koyacağım onu bilmiyorum. Eskiden iyiydi. Alıyorduk program dosyasının içerisinde konuşması gereken yerleri bir şekilde bulup koyuyorduk. Şimdi bu steamdir falan hiç kafam basmıyor. Oyunu yüklerken de çok badireler atlatmıştım. Sırf tekrar yükleyemeyeceğim diye bilgisayara format atmıyorum 1 senedir :)

Sodinha... Alabilir misin bilemiyorum ama bir şekilde almalısın. Ayrıca beleş oyuncuları bile almak çok zor o ligde :( Bir üst lige çıkarsan Bosnalı bir oyuncu var adını tam hatırlamıyorum. (Kenan .....) diye onu al.

Çıkmadı Sodinha, Brezilyalı sanırım.Brezilya ligini seçmedim kendisi de Avrupa'ya hiç uğramadıysa çıkmayabilir.Oyunun veritabanı geniş ve İngiltere ve Fransa seçili sadece.

Çıkmadı Sodinha, Brezilyalı sanırım.Brezilya ligini seçmedim kendisi de Avrupa'ya hiç uğramadıysa çıkmayabilir.Oyunun veritabanı geniş ve İngiltere ve Fransa seçili sadece.

Olabilir. Bir de senin oyun güncellemeleri falan yapılmıştır. Benimki ilk hali. O yüzden de çıkmıyor olabilir. Tresor Kondol falan vardı. Ulan kadroları unuttum. Ama Kondol çıkıyorsa kesinlikle al. Gol kralı oluyor sürekli. 3 ligi de rahatlıkla kaldırabilecek bir oyuncu. Bir tane daha vardı forvet oyuncusu ama adını hatırlamıyorm şimdi. Jameika' lı olması lazım.

Tresor da çıkmadı, orta sahada sıkıntı büyük.Çıkıp ben oynasam daha iyi.

Tresor da çıkmadı, orta sahada sıkıntı büyük.Çıkıp ben oynasam daha iyi.

Len Tresor yaz Trasor yaz, harfleri karıştırıyor olabilirim. Kandol yaz, Kondol yaz. Çıkmıyorsa hiç adam falan önermiyeyim :D

Bassong'u 20 M€ ya Barcelona aldı serbest kalma maddesinden, luganoyu aldım yerine ama çok yavaş kalıyor. defans önerisi olan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt