Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

ucuz sağ açık lazım bi de

forvete de CANAVAR LAZIM 2007 de bi laurito vardı onun gibi bişi

Odion Ighalo tam bir Emenike. Ayaklarına hakim, topu orta sahadan kale önüne kadar yara yara sürebiliyor. Hızı 18 falan.

Ve Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldırdım!!! Niang'ın kelimenin tam anlamıyla son saniyede attığı golle 3-3 bitti normal zaman. Uzatmaların başında Vrsaljko sakatlandı ve 10 kişi devam etmeme rağmen penaltılara taşıdım maçı. İlk penaltıyı kaçırmama rağmen son 2 penaltıyı Palermo kaçırınca aldım kupayı!!!

152cpz9.png

talha kimi kandırıyon hepimiz biliyoz add managerdan rakibi alıp öne geçip rolanti oynattıgını ve buraya gelip hava attıgını

Kornerden çok gol oluyor işte :D.

talha kimi kandırıyon hepimiz biliyoz add managerdan rakibi alıp öne geçip rolanti oynattıgını ve buraya gelip hava attıgını

Hadi ya :sad007: Halbuki yemeniz için olayı dramatikleştirip penaltılara kalmıştım. :sad007:

2yllj6d.jpg

adam haftada 2 maça çıkmış :o

Lan Tolga Zengin nasıl kalecidir oynatan falan var mı hiç? Gelecek sezon için anlaştım, Muslera gol falan yemiyor ama yerli kaleci istiyorum. Tolga kumarına girsem mi yoksa Muslera ile devam mı etsem?:SS:

Lan Tolga Zengin nasıl kalecidir oynatan falan var mı hiç? Gelecek sezon için anlaştım, Muslera gol falan yemiyor ama yerli kaleci istiyorum. Tolga kumarına girsem mi yoksa Muslera ile devam mı etsem?:SS:

tolga degil onur kivrak

hea sinan bolat o zaman

Lan bi de 2014-2015-2016 gibi yıllarda olan biri Niang'ın profilini atarsa çok süper olur. Ona göre paraya kıyıp alacağım ;)

Samba Sow diye bir oyuncu aldık bakalım.

bsw0g.jpg

Bu da profili. İş yapar mı ?

Samba Sow, Sporting'te rotasyon oyuncusu olur en fazla. Takımı taşıyacak kapasitede değil malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt