Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Ben de Sporting'le oynuyorum şu an ve A takıma çıkardım. Gerçi fazla şans veremem kendisine.

İlk 11 oynat direk, hayvani bir defans oluyor.Adamda 1.90 boy var, fizik müthiş, top kapma, markaj, pozisyon alma, hız hepsi çok iyi oluyor.

İlk 11 oynat direk, hayvani bir defans oluyor.Adamda 1.90 boy var, fizik müthiş, top kapma, markaj, pozisyon alma, hız hepsi çok iyi oluyor.

Alderweireld ve Ömer Toprak varken pek oynatamıyorum. Zaten lige de berbat başladım; 3 maçta 4 puan aldık.

Chris Brunt iyi bir kanat bu arada, tavsiye ederim :yenieek:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcu Eden Hazard'ın geçici transferi için kulübü M.City ile görüşmelere başlanmış olup kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: 01/01/2015

Profesyonel futbolcu Erick Torres'in 23.5m€ bonservis bedeliyle Bayer Leverkusen'e transferi tamamlanmıştır. 2013-14 sezonunda Chivas'tan 11.25m€ bedelle Galatasaray'a katılan Erick Torres'e, kariyerinin geri kalan kısmında başarılar diliyoruz.

Erick Torres ve aynı takımdaki elemanı trasfer ettim sırf yorumlara dayanarak. Tüm fm sitelerinde de ''alllllllllıınnnnnnnnnnnnnnnnnn :('' muhabbeti geçiyordu.

Profesyonel futbolcu Eden Hazard'ın geçici transferi için kulübü M.City ile 10.000.000€ kira ücreti karşılığında anlaşmaya varılmış olup oyuncunun satınalma opsiyonu 60.500.000€dur. Oyuncuya 2015-2016 sezonu için 7.000.000€ sabit ücret,20.000€ maçbaşı ve gol primi olarak 5.000€ ödenecektir,imza parası olarak nakit 3.500.000€ ödeme yapılacaktır.

Ben WBA kariyerimde hiç yararlanamadım o adamdan 10 milyon €'ya satmıştım.

Ben bi sene baya yararlandım, şimdi de rotasyon oyuncusu. Fena değil de bi baktım herif 30 yaşına gelmiş :asd:

Erick Torres ve aynı takımdaki elemanı trasfer ettim sırf yorumlara dayanarak. Tüm fm sitelerinde de ''alllllllllıınnnnnnnnnnnnnnnnnn :('' muhabbeti geçiyordu.

Ben hiç verim alamadım o adamdan. 3 kariyerimde de. Bunda ilk sezonunda 20 maçta 4 gol 6 asistle oynadı, bu sezonun ilk yarısında da 4 maç 3 gol 2 asistle oynadı ama CAM pozisyonunda çok iyi bir Regen var o yüzden yolladım. Çok iyi para verdiler zaten.

Profesyonel futbolcu Eden Hazard'ın geçici transferi için kulübü M.City ile 10.000.000€ kira ücreti karşılığında anlaşmaya varılmış olup oyuncunun satınalma opsiyonu 60.500.000€dur. Oyuncuya 2015-2016 sezonu için 7.000.000€ sabit ücret,20.000€ maçbaşı ve gol primi olarak 5.000€ ödenecektir,imza parası olarak nakit 3.500.000€ ödeme yapılacaktır.

10m€ kiralık ücreti tebrik ederim kardeşim :)

Kulübü de üstüne yapsaydın :o Bu ne lan?

Ben o kadar paralar veremiyorum lan elim gitmiyor. Selçuk başqana 4 milyon € yıllık falan verdim bi tek.

Anca kabul ettirdim olm :o

Biraz pahalı ama değecek gibi :ka19:

Satın alırsam olabilir :D

Bir yıllık 50 golden aşşağıya atarsa 10 milyon kira bedelini karşılamaz. :D Şu herifin özelliklerini bir koy hele şurayada görelim o parayı edermiymiş etmezmiymiş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt