Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Riera oyundaki en etkili kanat oyuncusu diyebilirim bizim lig için.10 gol 15 asist ortalaması yakalamıştı benim oyunda 3 sezonda.

Çuvalla para var ama topçulara 4.5m€'dan fazla senelik verirken içim cız ediyo :sad007:

courtois serbest kalmisti bende imzaladim devre arasinda geldi. senelik 1.3 alicak.

ligde oynatiyorum sanfilip de clde iyi maclar cikariyo

Talha, ben de öyle yapıyorum maaşlarda bir sınırım var mesela 4m€ o maaşın üstüne kesinlikle çıkmıyorum :)

Vrsaljko 9m€'dan açtı kapıyı. En son 7'ye falan düşürdüm daha da düşmedi, görüşmeler tıkandı. :o Bu sezonun sonunda da yerli statüsüne geçecek, daha gencecik çocuk ve çok iyi oyuncu. Ne yapsam bilmiyorum :sad007: Büyük ihtimalle 5-6 civarına anlaşırım bi ara.

Ilori'yi oynatmaya başladım zorlu olmayan karşılaşmalarda, gayet başarılı.

İhtiyacım yoktu ama dayanamadım ve 275.000 €'ya Sneijder'i kiraladım.

bu oyundaki kontrat olayi cok sacma. adam 21 yasinda yeni cikmis piyasaya 100bin aliyo. simdi kontrat onersem 4 milyon € istiycek

bu oyundaki kontrat olayi cok sacma. adam 21 yasinda yeni cikmis piyasaya 100bin aliyo. simdi kontrat onersem 4 milyon € istiycek

Evet. Aynı şekilde kadronda bulunan oyuncu meselesi de... Vrsaljko 2milyon falan alıyo, çıkıp 9m€ isterim diyo, 7.25'ten aşağı düşmüyo. Gaitan 3.1m€ alıyo, 1 maçta 2 asist 1 gol mü ne yaptı hemen "yeni sözleşme istiyorum". Lan bi dur.

Hepsini "sahada ispat et" diye geçiştiriyorum şimdilik.

Ben de N.Forest'e aldım yavaş yavaş oynatıyorum çok temiz oynuyor ve çok gelişiyor :)

Benim altyapıdan çıkıt zaten. Bir de Esgaio diye bir sağ açık var, bek de oynayabiliyor altyapıda Sporting'in bir araştırın o çocuğu da. Ben oynatmıyorum da devamlı kiralıyorum pilot takıma. Ama çok ümit vermedi bana.

Evet. Aynı şekilde kadronda bulunan oyuncu meselesi de... Vrsaljko 2milyon falan alıyo, çıkıp 9m€ isterim diyo, 7.25'ten aşağı düşmüyo. Gaitan 3.1m€ alıyo, 1 maçta 2 asist 1 gol mü ne yaptı hemen "yeni sözleşme istiyorum". Lan bi dur.

sozlesme devam ediyo ya tikla zamki. adam konusmaya devam ederse sozlesmeye ben karar veririm gibi bisey var. ben oyle idare ediyorum

Daha fenası bir takım ilgilendiğinde ve sen çek elini dediğinde oyuncu menejeri hemen yeni kontrat istiyor.

Halbuki daha uzatalı çok olmamış sonra pat mutsuz oluyor bu çok kötü birşey.

Tabiki vermiyorum yeni sözleşme.

Sakatlıklar bezdirdi arkadaş.

sozlesme devam ediyo ya tikla zamki. adam konusmaya devam ederse sozlesmeye ben karar veririm gibi bisey var. ben oyle idare ediyorum

Öyle de yapıyorum bazen. Sinan Bolat 2 defa geldi bi daha gelmedi :asd:

Daha fenası bir takım ilgilendiğinde ve sen çek elini dediğinde oyuncu menejeri hemen yeni kontrat istiyor.

Sonra "beni satılık listesine koy" diyor. Koyuyorum, en geç sezon sonu "kalmak istiyorum" diyor :Z18:

Evet o çok oluyor daha yeni sözleşme imzalamış, yeni kontrat istiyor ama vermiyorum, sahada kendini göster diyorum.

cl 1.turda bayerni eledim ceyrekte real geldi :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

İlk senem 8 hafta 3. şuanda takım son Bursaspor karşısında 2 kırmızı kart gördüm antreman seviyesini nasıl ayarlıyoz arkadaşlar.

Kara senelik 5.75m€ + 20bin€ maç başına sözleşme imzaladı. Çok para var aslında da koyuyo yine de :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt