Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

wilfried'i alın lan taktik olarak da grid diye bişi var press versiyonunu oynayın adam 2 yılda 110 gol attı bende avrupa gol kralı oluyo 2 yıldır ligi geçtim

1x09-Storming-the-Castle-Animated-gif-Excited-Buster-arrested-development-7915175-230-249.gif

la 3 gün önce başladm oyuna zaman geçsin diye oyun oynuyom kime kanıtlıcam kendimi.kendi taktiğimi yapsam teklif mi gelecek MURAT KARDEŞİM FM DEN TAKİP EDİYORUZ SENİ ÇOK İYİYDİN BUYUR GEL BİZİM TAKIMIN BAŞINA GEÇ diye :ayatollah:

la 3 gün önce başladm oyuna zaman geçsin diye oyun oynuyom kime kanıtlıcam kendimi.kendi taktiğimi yapsam teklif mi gelecek MURAT KARDEŞİM FM DEN TAKİP EDİYORUZ SENİ ÇOK İYİYDİN BUYUR GEL BİZİM TAKIMIN BAŞINA GEÇ diye :ayatollah:

AD-Animated-gif-arrested-development-3695387-243-141.gif

Daha fazla zevk alırsın.. :happynew:

Nasıl tobcu ama :007:

2eebvar.png

Reis

yav regenlerle oynayınca ne zevk alıyosunuz anlamıyorm :')

Yha sen ne anlarsin futboldan

Senin gibi hazır taktiklerle oynamaktan zevklidir Murat kardeşim. Scout'lara milyonlar akıtıp oyuncu bulana kadar gözlerim ağrıyor senin dediğine bak!!1 Oyuncu'nun antrenmanı maç performansı hepsini ben düşünüyorum. Oyuncu geliyor benle konuşuyor, ben onla konuşuyorum, "iyi oynadın aferim" diyorum, "kötü oynadın daha iyi oyna" diyorum. Ben bu oyun için saatlerimi harcıyorum senin dediğine bak. Ve bu dediğini de şahsıma yapılmış bir hakaret olarak algılıyorum. Uğur kardeşime de katılıyorum.

Qapak oldu bemce

Regenlerin en önemli özelliği daha önce bilinen futbolcular gibi değiller. Yani kısacası size özel oluyorlar oyun içerisinde ve herkesin regeni farklıdır. Bu işin güzel yanı da biraz bu zaten.

Aslına bakarsan gerçek hayatta öyle değil mi? Şu anda olmayan bir isim birden çıkıyor isim oluyor. Ben 2001-2002 yi gerçek dışı oyuncularla oynadığımı hatırlıyorum. Hiç bir şey bilmeden hepsini sen bulup sen yetiştiriyorsun.

22-23 yaşına gelince azim ve söz geçirmesi artarsa takımın Reis'i yapacağım zaten :007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt