Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Beyler acaba bana türkçe olan fm linki gönderebilir misiniz?

Benim regenlerden bi tane koyayım :007:

Aldığımda:

qoby9e.png

Şimdi:

348nmg6.png

Sezonda kaç maç oynattın?

2013 yilinda evertondayim. kadrom bu sekilde

asdasdkljlk kovuldum lan. FM 12 de ilk kez :)

edit: napoli de hocasini kovmus. basvurdum kabul ettiler. simdi de napolideyim :)

Fm 13'te Türkçe dil seçeneği olacak. Gs'nin kadrosu birde Türkçe olması iştah kabartıyor. Merakla bekliyorum.Yinede ekimi bulur.Biraz sabretmem lazım :)

Ben oyunda sadece 1 kere kovuldum o da Ankaragücü ile hiç bir adam yoktu sadece genç ve serbest kötü oyuncularla mücadele etmiştim :)

Oyunu yeniden yükledim ama takım beğenemiyorum. Genç yetenekleri bol orta halli bir takım istiyorum.

ahahaha ulan Galatasaray. :D Gidemedim Napoliye. Napoli güldü geçti, o arada Totnım ve Malaga da boşaldı hepsine başvurdum almadılar. Başkan da ''bizi bırakacak mısın terk etme'' tarzı bi tutum içine girince yeni sözleşme ver tabi dedim. Uçarak verdi tabi, çok duygulandım lan

regenlere güvenecen arkadaş. takımı onlarla doldurmya başladım yeni gençleştirme operasyonunda.

talha aljendro gomez elimden kaçtı çok üzüldüm. öyle bir adam var mı başk o hızda bi adam ?

yaşlı futbolcularla CL şampiyonu olduktan sonra hepsini sattım alt yapıdan gelişenleri koydum takıma bir de genç transferleri yaptım canavar gibi takım oldu yinede takımın yaş ortalaması 21 falan şu an bir kaç yıl da böyle çalıştırıyım takımı sonra başka takıma geçerim

c0k08.png

Futbolcu budur aga. Sezon başladığında 18 yaşındaydı velet şu an 19 olmuş ligde asist kralı an itibariyle 14 maçta 13 asist mi ne. 2 milyon dolar'a Barcelona alt yapısından transfer etmiştim 17 yaşındayken. Sol kanat, forvet arkası ve forvet oynayabiliyor ben sol kanat oynatıyorum. Genie scout dan baktım özellikleri 4-5 yıl sonra hayvani oluyor bitiricilik 20 Serbest vuruşlar 20 pas 20 top sürme 20 falan oluyor. İlk golünü de free kick den FB ye atmıştı ilk maçında hırbo. İsmi de şekil tam futbolcu isimi :) numarası nı da şekil yaptım :)

insanın bütün regenleri toplayası geliyor

Dusan Tadic ve Fetfatzidis'e bak Yunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt