Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

2016-17 sezonu da geride kaldı.

Sezona Fenerbahçe karşısında aldığım 4-1'lik galibiyetle Süper Kupa ile başladım

O.Marsilya, Fiorentina ve Viktoria Plzen'li gruptan 13 puanla lider olarak çıktıktan sonra, sırasıyla Valencia, Barcelona, Palermo'yu eledim ve finalde Bayern Munich'i 1-0 yenerek ŞL Şampiyonu oldum.

Ligde 32 haftada şampiyonluğumu ilan ettim (31 de olabilir)

Sezonun en iyileri:

Mbaye Niang: 26(2) maç 35 gol 11 asist

Mehmet Ekici: 28(4) maç 17 gol 17 asist

Nicolas Gaitan: 41(4) maç 14 gol 17 asist

Selçuk İnan: 45(1) maç 5 gol 16 asist

Alejandro Gomez: 26(7) maç 7 gol 12 asist

Angelo: 13(15) maç 8 gol 7 asist

taktiginin dosyasını yollasana

1: 4-2-3-1_main (Galatasaray, May 2017).tac

Bu genelde kullandığım taktik. Barça, Bayern gibi takımlar gelmediği sürece bunu kullanırım, deplasman, ev fark etmez. (bu arada bunda sağ kanat da Attack olacaktı ama değiştirmişim bi ara)

2: 4-5-1_backup (Galatasaray, May 2017).tac

Bunu Barça, Bayern gibi zor takımlara karşı kullanıyorum. (kanatlar Attack olarak değişiyor rakibe göre{i.e. Barca:Support, Palermo:Attack})

3: 4-4-1-1_defensive_as_f (Galatasaray, May 2017).tac

Bunu hiç kullanmıyorum :D

Bundan sonra acacagim kariyerlerde kara,quintero,wilfred( gerci bu adami 1 kere almistim) gibi adamlari almayacagim. oyunun bugu gibi bir sey bunlar :)

Bundan sonra acacagim kariyerlerde kara,quintero,wilfred( gerci bu adami 1 kere almistim) gibi adamlari almayacagim. oyunun bugu gibi bir sey bunlar :)

Valla Kara ve Vrsaljko'yu almadan edemiyorum. :D Kara olmazsa 1-2 alternatif var gerçi de Vrsaljko = :ka19:

Bazı oyuncuları böyle abartmamaları gerek aslında. Sonuçta bu adamları aldın mı tamam oluyor. Oynayan kendinden bir şey katmalı.

Fulham ile yeni bir kariyer actim. zevkli olacagini tahmin ediyorum. yerinde serbest transferler yaptim. yarin ss koyarim.

Nuri Şahin'i 16m€'ya önerdi Real Madrid, aldım Selçuk İnan yaşlanıyor diye. 7 maçta 5 asist şu ana kadar. Fena değil :007:

Ruiz,petric sakatliklari kotu oldu :(

transferler;

ilk defa parayi car cur harcamadan transfer yaptim :) fulham finans olarak kotu ancak baskan arada nakit para aktariyor sagolsun :)

Laptop'a indirdim oyunu ama oyle bi laptop, oyun oynamaya istahim kalmiyor..

sarj olmuyor, oluyor ama kablosunu az kibildattinmi.. sarj olmuyo, kabloyu duzgun sekilde tutacanki sarj olsun vs.. busefer oyun oyniyasim gelmiyor..

bi an once IMAC alip.. FM 2013 u onun ustunde oynamak istiyorum.. bi oyun bilgisayarda oldumu diz ustunde degil desktop'ta olmasi lazimki tadi ciksin.. rahat rahat oturacaksin tadini cikaracaksin...

fm 12 oynadım fm 13 bekliyorm türkçe çıkacak harika olacak.

Laptop'a indirdim oyunu ama oyle bi laptop, oyun oynamaya istahim kalmiyor..

sarj olmuyor, oluyor ama kablosunu az kibildattinmi.. sarj olmuyo, kabloyu duzgun sekilde tutacanki sarj olsun vs.. busefer oyun oyniyasim gelmiyor..

bi an once IMAC alip.. FM 2013 u onun ustunde oynamak istiyorum.. bi oyun bilgisayarda oldumu diz ustunde degil desktop'ta olmasi lazimki tadi ciksin.. rahat rahat oturacaksin tadini cikaracaksin...

Oyun bilgisayarı istiyorsan iMac'e verdiğin paranın en fazla %75'iyle daha iyi bi Desktop PC kurarsın. Bence öyle yap.

ya beyler bu wilfred dediniz adam kim hangi takımda arattım bulamadım oyunda?

oyun icin ps3 var Talha, is,ders vs + fm13 icin ozellikle.. Imac tutulmuyor degilmi? cokmu kotu? sebebi ne?

Yok ya gayet iyi o bilgisayarlar ama şahsen tercih etmem. Çünkü daha iyi özellikli bi bilgisayar kurabilirim. Ama ders, iş, FM için daha iyi olabilir, virüslerle falan uğraşmak zorunda kalmazsın. Veya başka problemlerle. Genelde daha az problem çıkarıyor Macler.

ben bunu bir türlü çalıştıramadım beyler. hele bi el atın. bu stream midir nedir oyuna tıklayınca hep o açılıyor oyuna giremiyorum.

Acil sorum var, AMC için Alex Teixeiria mı Willian mı?

İlerde yüksek fiyata satabilmek istiyorum hangisi daha uygun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt