Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Teixeira 2009-2010 de efsane topçu oluyordu Barcelona falan bastırıp büyük paralar öneriyordu ama artık o kadar iyi olmuyor sanırım.

Acil sorum var, AMC için Alex Teixeiria mı Willian mı?

İlerde yüksek fiyata satabilmek istiyorum hangisi daha uygun?

renkdaş şimdi scout programını açtım baktım

Alex Teixeria 165 pa

Willian 170 pa

Pa ? ( gelecekte gelişim yüzdesi oluyor)

arada fazla fark yok ama bana sorarsan ve rakamlara bakarsan willianı al derim..

Douglas Costa'yı al. Alamıyorsan Willian.

Teixeira 2009-2010 de efsane topçu oluyordu Barcelona falan bastırıp büyük paralar öneriyordu ama artık o kadar iyi olmuyor sanırım.

renkdaş şimdi scout programını açtım baktım

Alex Teixeria 165 pa

Willian 170 pa

Pa ? ( gelecekte gelişim yüzdesi oluyor)

arada fazla fark yok ama bana sorarsan ve rakamlara bakarsan willianı al derim..

Douglas Costa'yı az önce Arsenal'a 20 milyon euroya sattım, Willian biraz daha pahalıya geliyor ama her türlü alırım yani

Pa: potential ability

ca. current ability

Tabii bilhassa PA net bir şey ifade etmez.Birincisi her oyuncunun gelişim hızı farklıdır. Bazısı 21-22 e yakar hayvan gibi gelişip durur kimise 26-27 yaşına kadar hafif hafif gelişir.

Ancak önemli olan PA'ya ulaşmak durduk yerde olmaz, dikkatli antreman programı ile oyuncunun üzerine düşerek o değerlere yaklaşabilirsiniz yoksa default bırakarak o değerleri göremezsiniz.

Yani max PA'lı adamı almak yerine en basit ve hızlı gelişecek adam daha verimli olabilir.

Özgür reyiz antreman programı kullanıyomusun sen kullanıyosan tavsiyen varmı?

fener'i hic yenemiyorum yahu

arsenal ile kariyer açtım,şimdiye kadar en çok zevk aldığım takım. ligin ilk devresi bitti 20 maçta 4-2-4 taktiği ile 76 gol atıp 24 gol yedim.

bu arada defansın ortasına ingiliz bir oyuncu almam lazım kimi alayım

2017/2018 sezonuna başlayacağım.Schalke'den istifa ettim ve iki teklif aldım. Arsenal mi? Lyon mu?

Geçen sezon CL şampiyonu oldum ama şu an gruplarda sonuncuyum. 4 maç oynandı birinci 9, ikinci ve üçüncü 6, ben 0 puandayım. :sad007: UEFA'ya bile gidemeyecek gibiyim :sad007:

Geçen sezon CL şampiyonu oldum ama şu an gruplarda sonuncuyum. 4 maç oynandı birinci 9, ikinci ve üçüncü 6, ben 0 puandayım. :sad007: UEFA'ya bile gidemeyecek gibiyim :sad007:

Talhanin koltugu sallantida.. taraftar isyanda :) grupta kimler var ?

ayrilma vaktin gelmis :)

Fulhamli Dembele muthis. tavsiye ederim. :ka21:

Talhanin koltugu sallantida.. taraftar isyanda :) grupta kimler var ?

ayrilma vaktin gelmis :)

Palermo

Bordeaux

Leverkusen

Bordeaux ve Leverkusen(belki de palermo, hatırlayamadım) maçlarında maç başında kırmızı kart gördüm, gerisi çorap söküğü...

Galatasaray'nan sampiyonlar ligini kazanan varmi?

Ben ilk senemde yari finale kadar cikmistim, ama Barcelona beni mahvetti

Galatasaray'nan sampiyonlar ligini kazanan varmi?

Ben ilk senemde yari finale kadar cikmistim, ama Barcelona beni mahvetti

2 kez kazandım, birinde yarı final, diğerinde çeyrek finalde denk geldi Barça. :oks:

Bu arada grubu sonuncu olarak bitirdiğim kesinleşti :sad007: Kırmızı kartlar ve sakatlıklar çok kötü oldu.

Galatasaray ile 2.sezonun başındayım.Şimdiye kadar 1 lig,2 Süper Kupa,1 de Türkiye Kupası Şampiyonluğu yaşadım.Şampiyonlar Liginde ilk sezon Real Madrid,Benfica ve Midjlytand'ın olduğu gruptan 2.olarak çıkıp üst turda Barcelona'ya elendim.İlk maçı Arena'da 2-1 kazanmama rağmen deplasmanda 3-0 yenildik.

Bu sezon Melo'suz kalınca Gargano'yu transfer ettim bende.Daha doğrusu 500 Bine kiraladım sene sonu istersem 5 Milyona satın alabilirim bonservisini.Melo'dan çok daha faydalu şu ana kadar.

Kadrom:

c3sg6.png

Trezeguet'i eskiden çok sevdiğim bir oyuncu olması nedeniyle aldım.Yıllık 1 milyon maaş + 10 Bin maç başı alıyor zaten.Elmander'in yedeği sorun çıkarmıyor.Son sezonunda River Plate'de 28 gol atmış.

Bu sene ŞL gruplarında Bayern Münih,Lyon ve Lech Poznan ile eşleştim.Umarım Çeyrek Finale kalırız.

Çok değişik bir şey yaptım. Bilindiği gibi Galatasaray'dan Fiorentina'ya gitmiştim 2015 yılında. Fiorentina ile başarılı geçmekte olan bir sezonun ortasında Euro 2016 için hedefi olan Türk Milli Takımı bana teklifte bulundu. Kabul edip Fiorentina'dan istifa ettim. Euro 2016 gruplarında İtalya-İsrail ve Belarus'u çektim. Bu grupta 1 puanla sonuncu sırada kaldım, sakatlıklar ve şanssız bir penaltı sebebiyle.

Sonra haliyle beni kovdular. Bende değişik bir maceraya atılmaya karar verdim.

Sıradaki durağım Süper Lig'e bu sezon yeni çıkan Bozüyükspor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt