Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

ovv çok sert

ben 3-5 maç oynatıp 3 milyna göndermiştim

Yanlış yazmışım Lyon'da 2 sezon forma giymiş 3. sezon ben takımın başına geldim.1 sene geçirdik.Sezon başında Juventus teklifi yaptı ben de kabul ettim.

VX0z8.jpg

3K0op.png

07qtI.png

Bu da 30 yaşındaki Gaitan'a yapılan teklif.

lsGKh.png

Transfer güncellemesiyle oynuyorum.Onun etkisi var sanırım.Bu oyunda 2. sezonda Angel Di Maria'yı Newcastle'a almıştım.

Galatasaray ile 2.sezonumdayım.

İlk sezonu ara sıra burda da paylaştım.Süper Kupa ve Lig Şampiyonu oldum.ŞL gruplarından çıkıp Barcelona'ya elendim.

İkinci sezonumda 12 puan fark attım.Artık şampiyonuz diyebilirim.Süper Kupayı da almıştım sene başında.ŞL grubundan çıkıp M.City ile eşleştim.Elenirim diye düşünüyordum ama TT Arena'da oynanan 0-0'lık maçın rövanşını Semih Kaya'nın golüyle 1-0 alıp Çeyrek Finale çıktım.Rakip Hamburg.Çok ballı bir kura oldu.

Takım katsayılarında 72 puana ulaştık.En iyi takımlar sıralamasında ilk 20'ye girmek üzereyiz.Ülke puanı da kazandırdığım için Türkiye 9.sıraya yükseldi.Hamburg'u da elersem büyük ihtimal sonraki sezon Avrupa'ya 1 takım fazla yollayacak Türkiye :)

Transferlerimle son gelişmeleri resimlerle paylaşırım en kısa sürede ;)

Lyon ile 1 sezonda hem lig kupasını hem şampiyonluğu hem de şampiyonlar ligi kupasını aldım.Bandırmaspor şu an boşta sizce istifa edip gitsem mi? Ayrıca Napoli'de teklif yaptı.

Lyon ile 1 sezonda hem lig kupasını hem şampiyonluğu hem de şampiyonlar ligi kupasını aldım.Bandırmaspor şu an boşta sizce istifa edip gitsem mi? Ayrıca Napoli'de teklif yaptı.

napacan bandirmasporda:) napoliye git bence :)

Schalke'nin küme düşmesiyle Papadopoulos mudur nedir artık o hayvanı 10 milyon avroya bağladım erken davranıp.

Stuttgart'ta Alderweireld - Serdar Taşçı - Papado gibi çok opsiyonlu bi stoper üçlüm oldu, geçen sezonun devre arasında da transfer listesine konan Kyle Walker'ı ve sol bek Oczipkayı 4 milyon euroya bağlamıştım #10 oldu

Su an isler yolunda gidiyor. onumde 5 maclik zorlu period var.

AW: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Schalke'nin küme düşmesiyle Papadopoulos mudur nedir artık o hayvanı 10 milyon avroya bağladım erken davranıp.

Stuttgart'ta Alderweireld - Serdar Taşçı - Papado gibi çok opsiyonlu bi stoper üçlüm oldu, geçen sezonun devre arasında da transfer listesine konan Kyle Walker'ı ve sol bek Oczipkayı 4 milyon euroya bağlamıştım #10 oldu

:what: kac senesindesinde schalke küme düstù

Nottingham Forrest'la Premier League yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. tek sıkıntı puan farkları çok yakın.

Cevap: AW: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

:what: kac senesindesinde schalke küme düstù

2015teyim, bi ara da böyle Götzeyi kapatsam çok iyi olacak

Alderweireld - Papadopoulos - Serdar Taşçı üçlüsünden hangi ikiliyi oynatsam beyler bu arada Serdar Taşçı takımın en çok kazananı

cd84m.jpg

Olur mu bu iş dersiniz ?

Sutton Utd kariyerim devam ediyor.Premier lige çıktığım ilk sezonda 6. olup lig kupasını aldım. Ertesi sezon UEFA yarı finali oynayarak ligde 3. oldum. Şu anda ise ligde liderim ve şampiyonlar liginde guruplardan çıkmayı başardım.

Bu arada Sanogo denen herifi 4 milyona zorla da olsa alabildim ve tüm kıskançlığım bitti. Adam 26 maçta 28 gol gibi bir ortalamayla oynadı ilk senesinde.

Milli takımımızla kariyer açtım. Hazırlık maçında Estonya'yı 1-0 mağlup ettim. Euro 2012 elemelerinde Kazakistan'ı 1-0,Avusturya'yı 6-1 yendim. Avusturya maçı çok sürpriz oldu benim için. Volkan ve Beleşoğlu'nu kadroya almadım. Kendi kendini aldırsın o. Elemelerden önce sakatlıklar oldu; kalecilerim Tolga ve Onur,Hamit,Töre,Umut ve belki de birkaç kişi daha sakatlandı. Ama kafamda düşündüğüm ideal on birim şu şekilde:

---------------------Onur Kıvrak---------------------

Gökhan G.----Semih Kaya----Ömer Toprak----Hasan Ali

--------------Selçuk İnan----Nuri Şahin---------------

Cangele--------------Arda Turan----------Gökhan Töre

---------------------Burak Yılmaz---------------------

Hamit,Deniz Naki,Umut Bulut,Ekici,Tolgay Arslan,Samed Yeşil,Emre Çolak,Sercan Sararer,Serdar Aziz,Sinan Bolat,Tolga Zengin,Tunay Torun,Serdar Kurtuluş,Hakan Balta,Sercan Yıldırım ve Cenk Tosun da kadroya aldığım diğer oyuncular,belki bir iki tane daha vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt