Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Hayatımda hiç 2. lig takımıyla kariyer yapmadım lan. 2. veya 3. lig ile başlayıp kariyer mi yapsam yoksa Shaktar tarzı para konusunda rahat edebileceğim takım mı alsam. Yardım pls, sıkıldım tam şuan yeni kariyere başlamalıyım :D

Schalke baya zevkli

Sıkıldıysan 2. lig de sarmaz zaten orta seviye bi takım al. Stuttgart, Schalke, Wolfsburg iyidir :ka19:

sen yeteri kadar futbol bilmediğinden 2.ligde yapamassın anca barçelona alırsın o kadar

Kariyere başlayıp da beceremedim çıkam dediğin takımın adını ver, 4 sene içinde avrupada zirveye çıkarayım. FM kariyerimi atsam oturur ağlarsın dostum..........

Schalke baya zevkli

Sıkıldıysan 2. lig de sarmaz zaten orta seviye bi takım al. Stuttgart, Schalke, Wolfsburg iyidir :ka19:

Almanya Ligi çok antipatik geliyor la şuan. Belki sonra düşünebilirim ama kariyerin başında değişik bi durum. Schalke'nin bütçe ne kadar oluyor ilk başta?

Bu oyun resmen senaryolar üstüne kurulu yapay zeka falan yok ciddiyim bir kurgu var ona göre ilerliyo oyun.

Almanya Ligi çok antipatik geliyor la şuan. Belki sonra düşünebilirim ama kariyerin başında değişik bi durum. Schalke'nin bütçe ne kadar oluyor ilk başta?

Dostum sanada farklı ligler tavsiye ederim mesela Yunan Ligi , İsviçre Ligi vs.vs.

Ben İsviçre 2.liginden Vaduzu aldım 1.lige çıkamasamda her sene Lienchstein kupasını kazanıp 2.ligden UEFAya gidiyoruz kendi ligimiz olmadığı için isv 2.liginde mücadele ediyoruz :coffee:

0 :)

İlk başladığımda şok olmuştum. Huntelaar'I falan göndermeye çalışmıştım ama istediğim fiyatı veren olmadı. 3-4 oyuncu sattım 3 tane falan kiraladım bütçe açtım biraz, sonra 4 transfer yaptım :ka19: Son maçta kaybettim şampiyonluğu da :sad007: 2 sayfa geride

:)

Valla nottingham forest kariyeri düşünüyorum şuan. Oyun yükleniyor gerçi, yüklenene kadar düşüneceğim.

Beyler dünkü transferleri kapsayan bir güncelleme var mı?

Nottingham Forest Premier League'de :tiphat:

Premier Lig için DL, DC, Yedek DR, DMC, MC, ML, MR, STC önerileri bekliyorum.

Sol bek için Olsson, DC için Kara,

Kara Parada çok para istiyorlar. Olsson için de ben Mattock ve genç bir oyuncu aldım artık. Çok para harcamak istemiyorum diye en kaliteli ve ucuz olacak adamdı mattock. Fierro kadroda bakalım Preimer Lig'de neler yapacağız.

Kara Parada çok para istiyorlar. Olsson için de ben Mattock ve genç bir oyuncu aldım artık. Çok para harcamak istemiyorum diye en kaliteli ve ucuz olacak adamdı mattock. Fierro kadroda bakalım Preimer Lig'de neler yapacağız.

Fierro çok iyi oynar, poacher olarak oynat.Transfer dönemi bitti mi öneriyim mi daha?

Fierro çok iyi oynar, poacher olarak oynat.Transfer dönemi bitti mi öneriyim mi daha?

Var da baya adam aldım kadroyu koyarım yarın. Trasnfer yaparım isterim ama 25 adam oldu şu an. Çoğunu da 48e böldük. Bütçe sarsılır, zaten az şu an. Gerekirse devre arası alırım.

Var da baya adam aldım kadroyu koyarım yarın. Trasnfer yaparım isterim ama 25 adam oldu şu an. Çoğunu da 48e böldük. Bütçe sarsılır, zaten az şu an. Gerekirse devre arası alırım.

Fierro'nun bendeki performansı;

or2SV.png

5z9L6.png

Bunlarda bu sezon maçları;

tj27T.png

50hcO.png

cl9ck.jpg

Kadrom bu şu an.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt