Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Bende girip bakayım dedim hata veriyor. PAge not found hatası.

ilk maçımda 2-2 berabere kalmışım. Ben maçı falan izleyemedim. Rakip takımda oyuncu değişikliği falan olmuş ben de yok. Çözmeye çalışıyorum oyunu.

Tarihi zafer.... Gerçekte de olur mu acaba :confused:

Hocam onu bırak da Nando'ya bir şey olsaydı kimi sokacaktın :asd:

Hocam onu bırak da Nando'ya bir şey olsaydı kimi sokacaktın :asd:

Valla ben fm'de hiç bir zaman yedeklere kaleci almıyorum. 40 yılda bir kaleci sakatlanıyor yada kırmızı yiyor. O zamanda defanstan birini koyuyorum napalım :D

Dostlar les yamalarla oynayip basari kazanmanin bi alemi yok . Kusura bakmayin da oynadiginiz FMlikten cikiyor sacma sapan bi oyun haline geliyor iyice . :) Sacma sapan amator kisilerin yaptigi tarafli yamalarin bi anlami yok .

Valla ben fm'de hiç bir zaman yedeklere kaleci almıyorum. 40 yılda bir kaleci sakatlanıyor yada kırmızı yiyor. O zamanda defanstan birini koyuyorum napalım :D

Osman çözmüş oyunu :) Bende aynısını yapıyorum.

İlginc bir kariyer olarak İsvicre 2.liginden Vaduz'u önerebilirim size. Takım 2.ligde olmasına ragmen her sene UEFA Kupası'nda oynama garantisi var. Liechtenstein Ligi olmadığı icin İsvicre Ligi'nde oynuyorlar ve Liechtenstein Kupası'nı her sezon cok rahat bir sekilde kazandıkları icin direk UEFA Kupası'ndan basliyorlar. Bir ara deneyebilirsiniz bu takımı.

Bir de Heerenveen var ki gercekten iyi bir kadroları var. Hollanda'da PSV-Ajax-Feyenord-AZ-Twente gibi takımlarında arkasından geliyor olması beklentileri de düşürüyor. İlk sezon Avrupa'da yoklar ama sahip oldukları kadroyu Avrupa'ya taşımakta cok zor sayılmaz.

---------Bas Dost---------

Assaidi-------------Narsingh

gibi bir hücum hattına da sahipler. Orta saha ve defansları da son derece iyi durumda. Bende bugün bu takımla bir kariyere baslamayı düsünüyorum.

Wow the boss oyunundaki maçımı 23 kişiye oynamışım hahahahah :) Bilet fiyatlarını 40 € dan 10 € ya çektim bakalım.

Bu arada sırf buraya yazıyorum ki sizlerde gaza gelin bir göz atın. Orada TR bayrağı görünce hoşuma gidiyor.

Wow the boss oyunundaki maçımı 23 kişiye oynamışım hahahahah :) Bilet fiyatlarını 40 € dan 10 € ya çektim bakalım.

Bu arada sırf buraya yazıyorum ki sizlerde gaza gelin bir göz atın. Orada TR bayrağı görünce hoşuma gidiyor.

Edit. Tama girdim bende oyuna.

Coach bölümümden; Individual training girerek her oyuncuya bireysel birebir antreman yaptırarak geliştirebiliyorsun. Ayrıca Stadyum bölümünden paran yettiği kadar stadı genişletiyorsun. Lineup'da pozisyonlara iyi dikkat et, oyuncuların tercih ettiği pozisyonlar. Bende takımın nerdeyse hepsi kaleciği tercih ediyordu. Antreman ile eşit oranlı yaydım pozisyonları. Şu anda takımın gücü 620ye çıktı antreman sayesinde başta 515 falandı.

Coach bölümümden; Individual training girerek her oyuncuya bireysel birebir antreman yaptırarak geliştirebiliyorsun. Ayrıca Stadyum bölümünden paran yettiği kadar stadı genişletiyorsun. Lineup'da pozisyonlara iyi dikkat et, oyuncuların tercih ettiği pozisyonlar. Bende takımın nerdeyse hepsi kaleciği tercih ediyordu. Antreman ile eşit oranlı yaydım pozisyonları. Şu anda takımın gücü 620ye çıktı antreman sayesinde başta 515 falandı.

Benden iyi olmuş takımın :D

79877824.jpg

doumbia da napmışın hacı

verdiğim paraya değecek sanırım :)

Arda-Burak-Payet ileri 3'lüm.Hernanes,Joe Allen Selçuk orta 3'lüm.Ama savunmayı oturtamadım daha.Seneye onu da halledersem çok güzel olur.

3.sezon bitecek

Yeni transferlerle kariyer açtım ve GS'nin gerçek taktiği oyuna yansıtmaya çalıştım umarım başarılı olur.

12 yıldır cm-fm oynarım ben hayatımda böyle clause görmedm :D

Ben çok yaparım. Mesela 50 gol atarsa 230 mio € vereyim diye kandırıyorum 3 sezon sonra bakıyorum 44 gol olmuş mesela. Satıyorum adamı bonusu vermeden :D İyi taktiktir ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt