Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: FM 2013 Tanıtıldı | Steam Ön Sipariş $39.99

Nerden veriyonuz siparişi?

Kutusuz alacaksam Steam'den, kutulu alacaksam D&R-Aral gibi yerlerden sipariş veriyorum abi. Bu sene Steam'den alırım 40$mış, kutulu satış fiyatı daha yüksek olur sanırım.

Bu olay Türkiye Liginin itibarının düşük olmasından kaynaklanıyor.

Türkiye liginin itirabarını oynadıkça Avrupa'da kupa aldıkça arttıramıyormuyuz. Şampiyonlar ligi aldık oyunda kıytırık yıldızlar bile gelmedi. Hemde hiç masaya bile oturmuyor adamlar. Onu çözmelerini istiyorum sadece.

vergi sistemi haricinde fm 12 gibi ama vergi sistemi tr için çok iyi

Türkiye liginin itirabarını oynadıkça Avrupa'da kupa aldıkça arttıramıyormuyuz. Şampiyonlar ligi aldık oyunda kıytırık yıldızlar bile gelmedi. Hemde hiç masaya bile oturmuyor adamlar. Onu çözmelerini istiyorum sadece.

O itibarda bir sorun var takımın itibarı yükseliyor ama ligin itibarı yükselmediği için yıldız oyuncular gelmiyor inşallah 13'te düzelir bu sorun.

O itibarda bir sorun var takımın itibarı yükseliyor ama ligin itibarı yükselmediği için yıldız oyuncular gelmiyor inşallah 13'te düzelir bu sorun.

yamaları kuruyormusunuz ? bunun etkisi olabilir mi ?

ben sıfır yamayla oynuyorum , ilk kariyerlerimden biri ibb ileydi ,

kariyerim boyunca 1 uefa avrupa ligi yarı final , 2 final , 1 şl yarı final , 1 şl final , 3 finalden sadece biri eufa av.liginde kupa alabildim. buna rağmen neredeyse görüştüğüm tüm yıldızlarla anlaşma noktasına geliyordum , tabi çingene pazarlığı yaptığım için çoğunu alamıyordum,

ama masaya bile oturmama durumu söz konusu değildi.

yamaları kuruyormusunuz ? bunun etkisi olabilir mi ?

ben sıfır yamayla oynuyorum , ilk kariyerlerimden biri ibb ileydi ,

kariyerim boyunca 1 uefa avrupa ligi yarı final , 2 final , 1 şl yarı final , 1 şl final , 3 finalden sadece biri eufa av.liginde kupa alabildim. buna rağmen neredeyse görüştüğüm tüm yıldızlarla anlaşma noktasına geliyordum , tabi çingene pazarlığı yaptığım için çoğunu alamıyordum,

ama masaya bile oturmama durumu söz konusu değildi.

Ben Türkiye ligiyle oynamayı pek sevmiyorum ancak buradaki arkadaşların dediğine göre transfer güncelleme yamalarını kurduktan sonra böyle bir sorun oluştuğunu söyleyenler var.O yamaların etkisi olabilir yani.

Klasik mod sayesinde bir sezonun 8-10 saatte bitmesi gayet iyi gözüküyor kağıt üzerinde.

Ama bu modda oynarken oyundaki ayrıntılar azalır, oyun basitleşir mi diye de merak ediyorum acıkcası. Eger normal moddan cok fazla uzaklaşıyorsa da klasik modu tercih etmenin pek bir anlamı olmaz.

Ben zaten 1 sezonu 8-10 saatte bitiriyorum ya. Maçı uzun uzun falan seyretmiyorum ondan galiba. :asd: Gerek de yok (çoğu zaman)

8-10 saat kısaymış gibi görünmedi bana :)

evet ya kısaymış baya baktım da. Benim kariyer 10 yıllık 13 günlük oyun süresinde olmuş

Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Yeni sezonda takımı yeniliyorum. 37 milyon € bütçe verdi kulüp. Satacaklarım da var 40-45 milyon diyelim. Her mevkiye mevki mevki ayırarark öneri verirseniz çok iyi olur. Daha önce vermiştiniz ama hedefim büyük. İlk 4'e oynamayı düşünüyorum.

ya beyler takım popületesini arttırmam lazım fmrte indirdim key istiyor allah aşkına yardım edin key lazım

Sarıyer'le Türkiye kupası çeyrek finalindeyim , rakip Galatasaray :D

çok dramatik bir şekilde elendim :(

:ayatollah: :gs: :ayatollah:

Kırmızı kart bitirmiş maçı :(

Son 8 haftaya girerken ligde 7-8 puan kadar öndeydim ama Dortmund, Bayern maçları üst üste geldi ve avantajımı koruyamadım. 2. sezonumu da 2.likle bitirdim :sad007:

donc5j.png

Ancak Şampiyonlar Ligi grubumu 3. tamamlayarak katıldığım UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaştım :ayatollah:

30kzpj9.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt