Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Kara, Fierro gibi oyuncuları alınca kendimi hile yaparak oynuyormuşum gibi hissediyorum bazen.

:D

Ben de. Fierro'yu hiç almadım gerçi de şu anda Mbaye Niang ve Yaya Sanogo var. İkisi de yedek şimdilik ama 1 seneye hazır olurlar.

Kara ve Vrsaljko'yu ise alamadım

yeni transfer yamasi kurdum ama takim secemedim bir turlu. kimi alsam acaba ? :)

AC Milan

Almanya Kupası 1. tur ve Welliton'un ilk maçı. :)

Yedek ağırlıklı bi kadroyla çıktım desem de yalan olmaz.

bl6z4.png

Teknik direktörlüğün birinci kuralı her rakibe saygı duymaktır!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

takım oyuncuları kasaptan kebapçıdan sütçüden oluşan rakibe saygı duymam bir kere . cool td. duruşu:coffee:

O senin tercihin :):):) Sonra ManU gibi gruptan bile çıkamazsın :):):):):):):):):):):):):)

ooooo bu kadar dar açıdan bakarsan yılmaz vuraldan öteye geçemzsin renktaş. 1 sene çıkamazsın grupta ama mazinde tarih yatar:coffee:

ooooo bu kadar dar açıdan bakarsan yılmaz vuraldan öteye geçemzsin renktaş. 1 sene çıkamazsın grupta ama mazinde tarih yatar:coffee:

O 1 senelik amatörce başarısızlık mazindeki tarihe leke sürer :):):):):):):):):):):):):):)

Birminghamla başarıdan başarıdan uçmayı hedeflerken kovuldum :mad:

Halbuki çok da iyi gidiyordum :D ligde 10. falandım uefa da 2. tura çıktım sporting lisbonla eşleştim eleyecektim maça çıkamadan kovdular adamlar ne istiyolaranlamdım namalup 7 maç serim de vardı çıkarırdım ben onları premier lige sabırsızlar bunlar sabırsız :asd:

N.Forest ile City'i hezimete uğrattım, maç 9-0 bitti :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt