Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Hazırlık maçlarıda dostluk kupasında Barça ve City ile maç yaptık.City maçı hemen ertesi gün olduğu için yedek kadroyla çıkabildim.Barça maçından memnunum.

iiXk0.png

cQ2T5.png

Beyler bu Huntelaar'dan hangi rolde verim alıyorsunuz ? Adamda ne profil var ama gol atamıyor :sad007: Yanında da doumbia var :o

^Hedef adam oynarıyorum zaten. Ama lesh performans sergiliyor.

Kanatlarda Pedro-Kalou,,Forvet Huntelaar-Doumbia.

huntelaarın hedef adam olarak iyi oynaması lazım

Ingiltere Blue Square Bet South takimlarindan Dover ile kariyere basladim :) . ( Ingiltere 6. Ligi ) Uzun bir kariyer dusunuyorum . FM 2012 finali olsun istiyorum . Transferler de vs cok kafa patlatmak gerekiyor :) . Hazir taktiklerle antreman sistemleriyle hileli bir oyun oynamiyorum :) . Bu yuzden sayet basarili olabilir ve takimda kalabilirsem ayni zamanda sikilmadan oyunu surdurebilirsem kariyerimi paylasmayi dusunuyorum :) .

Galatasaray ile kariyere başladım.Yaz transferlerin hepsi tamam. Takıma kimleri almalıyım ? İlk transfer döneminden kimden kar edebilirim ?

Ya beyler ben ilk defa deniyorum bu mereti Galatasaray'a hiçbi oyuncu alamıyorum birde aradığım her oyuncu yok mesela Steven Zuber yazıyorum sonuç çıkmıyo nedendir ?

Ya beyler ben ilk defa deniyorum bu mereti Galatasaray'a hiçbi oyuncu alamıyorum birde aradığım her oyuncu yok mesela Steven Zuber yazıyorum sonuç çıkmıyo nedendir ?

Oyunu kurarken database'i ''large'' yap, muhtemelen small yapmışsındır.

Galatasaray ile kariyere başladım.Yaz transferlerin hepsi tamam. Takıma kimleri almalıyım ? İlk transfer döneminden kimden kar edebilirim ?

Klasik bilinen oyunculardan sayayın hocam , Forvet ; Darwin Quintero , Yaya Sanogo , Wilfried , Kolbeinn Sigborsson (gibi bişeydi) , Orta saha ; Kara , Andre Jali , John Fleck (Selçuk varken gereksiz) Defans ; Siyanda Xulu , Kemal Tokak , Serdar Aziz , Kara'da oynayabliyor stoper ...

Bunlar aklıma gelenler şimdilik eğer takım / mevki / durum / bütçe şeklinde yazarsanız herkese her türlü oyuncu önerebilirim.

Örnek ; Galatasaray - DR (Sağ bek) - Yedek yerli oyuncu lazım - 2 Mn € gibi :)

Galatasaray ile son güncellemeden sonra her maçı nerdeyse almam sıktı beni.

Villarreal ile yeni kariyere başladım. 2. lige düşen Villayı efsane günlerine geri döndürmek hedefim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt