Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

birkac kisi de daha gormustum boston'u almis. o ligde diger takimlara gore daha mi iyi yoksa isim mi hosuna gitti?

Hem ismi güzel duruyor hem de taraftar potansiyeli diğer takımlara göre çok daha iyi.Taraftar potansiyeli olan takımlarla oynamak tercih sebebim.

İngiltere'den BlueSquare North'tan Boston'u aldım.. Kötü başlamadık lige, hedef 7 yılda Premier Lig.

Ben de Dover Athletic ile basladim :) . Ilk sene birinci oldum Blue Square Bet Premier'e ciktim :) . Ikinci senedeyim 15 mac oynadim su an 8 puanla birinciyim hedefim 10 senede Sampiyonlar Ligi'ne katilmak :) . Yalniz muthis zevkli oluyor bu tarz kariyerler sen de guzel secim yapmissin :) .

Schalke'de 2 sezon geçirdim. İlk sezon Bayern'in 7 puan gerisinde 2. bitirdim. İkinci sezon 6. olunca yönetimle aramız bozuldu.

Yeni sezon için transfer bütçesi vermediler. Gider yaptım, kovuldum :sad007:

Şuanda Inter ile yeni kariyer açmayı düşünüyorum.. Oyuncu önerileriniz neler ?

Rica: En Son transferleri içeren vb yaması olan bi arkadaş pm atabilir mi ?

pablocouagogenelbakzell.png

Sene başında boşta olan oyuncuları almak zorunda kalıyoruz mecburen, adam leblebi gibi gol atıyor.Eğer alt liglerden başlayacak olan varsa tavsiye ederim.

d01tq.jpg

Beyler şuanki dizilişim ve kadrom bu. İlk bakışta, as bir stoper ve as bir kaleci şart. Diğer mevkilere de önerilerinizi bekliyorum..

Handanovic seni götürür, bence çok gerekli olmasa da kaleci olarak Ter-Stegen'e bakabilirsin.Muslera oyunun en iyi kalecilerinden cidden farkettiriyor.Genç oyuncular alaarak ileriye yatırım yapabilirsin.Stopere Shawcross veya Schalke'deki Papadopoulos'a bakabilrisin.

Bende Fierro coşmaya başladı. :yenieek:

Handanovic seni götürür, bence çok gerekli olmasa da kaleci olarak Ter-Stegen'e bakabilirsin.Muslera oyunun en iyi kalecilerinden cidden farkettiriyor.Genç oyuncular alaarak ileriye yatırım yapabilirsin.Stopere Shawcross veya Schalke'deki Papadopoulos'a bakabilrisin.

Yedekte sağlam bir kaleci olmasını istiyorum. Şuanda sağlam biri yok. As birini alıp Handan'ı yedeğe çekmeyi düşünüyorum.

Sence başka transfer gerektiren bölge falan var mı ?

Abdoulaye Diallo çok iyi yedek olur.

Yedekte sağlam bir kaleci olmasını istiyorum. Şuanda sağlam biri yok. As birini alıp Handan'ı yedeğe çekmeyi düşünüyorum.

Sence başka transfer gerektiren bölge falan var mı ?

Yaya Sanogo'yu yedek olarak kadroya katabilirsin.Zaten genç sorun çıkarmayacaktır.Görev verdiğinde de çok iyi yerine getirebiliyor.Defansa zaten takviye yapacaksın forvete transfer yeterli bence.

Borussia Mönchengladbach ile kariyere başladım. Genç ve gelişme gösterebilecek oyuncuları var. Bir kaç takviye ile üst sıralara oynamayı düşünüyorum bu sene. Bir de forvet önerisi olan var mı? Bonservisi düşük ve maaşı da fazla olmayan...

d056l.png

Borussia Mönchengladbach ile kariyere başladım. Genç ve gelişme gösterebilecek oyuncuları var. Bir kaç takviye ile üst sıralara oynamayı düşünüyorum bu sene. Bir de forvet önerisi olan var mı? Bonservisi düşük ve maaşı da fazla olmayan...

d056l.png

Transferlerin klasik ama çok iyi transferler.Quintero ve Wilfried'e bakabilirsin.

Transferlerin klasik ama çok iyi transferler.Quintero ve Wilfried'e bakabilirsin.

Quintero mükemmel olurdu ama Fener 3.5 önermiş. Bu teklifin yarısını bile verecek gücüm yok. :o Wilfried'i de 2.9'dan aşağı alamıyorum. Bana bunlardan ziyade Kara, Jali gibi oldukça ekonomik bir oyuncu lazım, serbest oyuncu da olabilir tabi.

Quintero mükemmel olurdu ama Fener 3.5 önermiş. Bu teklifin yarısını bile verecek gücüm yok. :o Wilfried'i de 2.9'dan aşağı alamıyorum. Bana bunlardan ziyade Kara, Jali gibi oldukça ekonomik bir oyuncu lazım, serbest oyuncu da olabilir tabi.

Christian Benitez'e bakabilirsin 1-2 m sterlin arasında.

Günlerdir, onlarca kariyer açtım ama hiç biri sarmadı. Saracak bir takım arıyorum, farklı bir takım önerisi olan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt