Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

wvvnlu.jpg

Transferleri yaptık. Bekle bizi CL.

do5and.jpg

Rusya'ya fena para yatırmışsın. Doumbia hariç diğerleri çok bence..

Günlerdir, onlarca kariyer açtım ama hiç biri sarmadı. Saracak bir takım arıyorum, farklı bir takım önerisi olan var mı?

İngiltere'den sıkılmadıysan AFC Wimbledon olabilir bir de benim kariyer yapmayı düşündüğüm takımlar bunlardı.

Almanya -Gladbach

İtalya - Genoa

Avusturya - Admira

Belçika - Anderlecht

Danimarka - FC Nordsjaelland

Hollanda - Vitesse

İzlanda - Stjarnan

İskoçya - Rangers

Amerika - CD Chivas , Philadelphia

Şu an
FC Nordsjaelland ile kariyere başladım.

Yaya Sanogo'yu yedek olarak kadroya katabilirsin.Zaten genç sorun çıkarmayacaktır.Görev verdiğinde de çok iyi yerine getirebiliyor.Defansa zaten takviye yapacaksın forvete transfer yeterli bence.

Yay Sanago, Fierro vb gençlri klasik olarak alıcam zaten. Bunların haricinde Doumbia'yı alsam mı ki ? Cska kariyerimde sezonda 29 gol atmıştı.

İki maç üst üste tek kale oynadım neredeyse ikisinde de yenildim. Fenalık geliyor böyle olunca.

İki maç üst üste tek kale oynadım neredeyse ikisinde de yenildim. Fenalık geliyor böyle olunca.

Evet çok kötü bir durum bu.Ama ilerisi için iyi.En azından yeneceğini biliyorsun şanslı olursan.

Fena başlamadık.Transfer bütçesi olmadığı için beleşe oyuncu alabildim anca.

vXoUY.png

BCfBZ.png

Schalke istedi gitmedim. :D

Transferlerim; ( ilk defa bu kadar gelir-gider dengeli bir transfer politikasi izledim :D)

Kadrom ve taktik;

max. 25 futbolcu kuralı ve en az 8 tane İngiletere'de yetişmiş futbolcu kuralı yüzünden EPL de takım çalıştırmak baya zor yahu :D Kadro kurmakta zorlanıyorum mecbur 3-5-2 oynayacam bek oyuncularını almayacam kadroya

^^

Arda, dikkat ediyorum da açtığın kariyerlerde genellikle Hargreaves'i alıyorsun. Cidden iyi katkı veriyor mu ? Ben bir defa aldım, aldığıma pişman oldum da..

Onun için soruyorum..

Galatasaray'da CL yi kazandıktan sonra takımı gençleştiriyim diye 30 yaşına gelen Selçuk'u West Ham'a satmıştım 15 milyon dolara. Şimdi Liverpool'a geçtim Selçuk'u Liverpool'a alayım dedim 25 milyon pound fiyat biçti West Ham Selçuk 32 yaşında :D vay anasını

^^

Arda, dikkat ediyorum da açtığın kariyerlerde genellikle Hargreaves'i alıyorsun. Cidden iyi katkı veriyor mu ? Ben bir defa aldım, aldığıma pişman oldum da..

Onun için soruyorum..

ben de is yapiyor :)ben memnunum. hatta gecenki kariyerimde sozlesmesi bitiyordu 33 yasinda 1 yil daha sozlesme imzalamistim :) ki genoa vs tarzi takimlarda is yapar

Hargreaves iyi bir takım oyuncusu.Mücadelecidir.

Ben 2 sezona bu ligde bir şey yapamazsam istifa eder bilindik bir yere geçerim arkadaş :D oyuncu isimleri bile zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt