Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Galatasaray'da CL yi kazandıktan sonra takımı gençleştiriyim diye 30 yaşına gelen Selçuk'u West Ham'a satmıştım 15 milyon dolara. Şimdi Liverpool'a geçtim Selçuk'u Liverpool'a alayım dedim 25 milyon pound fiyat biçti West Ham Selçuk 32 yaşında :D vay anasını

ben bi kere oynadım bu oyunu 2010 yılıydı galiba. ilk sezonumda uefa şampiyonu olup ardayı 38,5milyon€'ya real madride satmıştım. daha da oynamadım zaten. ama yenisi çıkınca oynamayı düşünüyorum.

Nottingham için hangi dizilişle oyniyim? Şu an 4-5-1 oynuyorum AML-AMR olacak şekilde ama bazen üstün oynamama rağmen çok pozisyonla gidiyor boşa.

EPL de satın almak istediğim oyuncuya çalışma izini çıkmadı noluyor iptal mi oluyor transfer ? İtiraz ettim karara ama değişir mi ?

Beyler Acil !

Douglas Costa mı, Willian mı ?

Douglas Costa: 16m€

Willian: 9.5m€

EPL de satın almak istediğim oyuncuya çalışma izini çıkmadı noluyor iptal mi oluyor transfer ? İtiraz ettim karara ama değişir mi ?

transfer iptal oldu der eger izin cikmazsa.. bazen de izin cikiyor transfer gerceklesiyor. bir diger ihtimalde izin cikmiyor ama transfer gerceklesiyor, dogal olarak oynatamiyorsun. oyuncunu kiralan gerekiyor

transfer iptal oldu der eger izin cikmazsa.. bazen de izin cikiyor transfer gerceklesiyor. bir diger ihtimalde izin cikmiyor ama transfer gerceklesiyor, dogal olarak oynatamiyorsun. oyuncunu kiralan gerekiyor

karara itiraz edince izin çıkma ihtimali var mı ? o futbolcu acil lazımdı bana. Bu EPL de pek alengirli yahu.

Bende hep çıkıyor çalışma izni valla enteresan. Uzuyor sonra appeal diyorum; kabul oluyor.

Gol sorunu şöyle; 12 maçta 22 gol attım ki bu iyi denebilir ama evimde Newcastle'a karşı üstün oynayıp golü bulamıyorum bazen mesela. Solda Ljajic sağda Hoilett forvette de Fierro var.

Winger winger poacher

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt