Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Douglas Costa'yı 15m€ bonservis ücreti, 2.1m€ yıllık maaşla 2016'ya kadar bağladım.. Hayırlı olsun camiamıza.. :tiphat:

Douglas Costa'yı 15m€ bonservis ücreti, 2.1m€ yıllık maaşla 2016'ya kadar bağladım.. Hayırlı olsun camiamıza.. :tiphat:

sen hangi takimdin? mesaji yazarken takiminizi da belirtin la :D

çalışma izini meselesi halledildi neyseki yoksa tek kaleciyle 34 yaşındaki Reina ile idare etcektim bütün sezon :)

Lige iyi giriş yaptık sayılır :)

6mrnV.png

fmhikayelerim.com diye site mi açsam

kara 21 yaşında oldukça alımlı atletik vücutlu çikolata renkli bi adamdı.............

-----------------hazard(sercan yıldırım)--------------------

A.Young------------Pastore-------------bernardo---------

-----------nuri şahin----------can turan------------------

lopez----------rafhael---------semih kaya-------ugur ucar

----------------------ufuk ceylan------------------------

bernardo: takımın en iyisi. hawkıns nasıl baskette herşeyi yapıyorsa bernardo'nunda savunma-hucümü ikisi de gayet süper. uzaktan şutu ve frikigi cok iyi. zaten şampiyonlar liğinde ashley youngdan sonra en iyi oyuncu secildi oyunda.

semih: Gayet iyi.tek sorun bazen istikrarsız oluyor bu da doğal formundan kaynaklanıyor doğal formu 8.

ufuk ceylan: Çok iyi gercekten. bu kadar iyi olacagını tahmin etmezdim. kaleci transferini düsünmeme gerek kalmıyor.

can turan: tam bir box to box oyuncusu. diğer oyuncuları aşağı yukarı biliyorsunuzdur zaten.

Oyun anlayışım: özellikle uzaktan şutlara dayalı olup, kanat atakları ön planda. top rakipteyken kapalı oyun anlayışı,bendeyken de kontrollü yaratıcılığın ön planda olduğu bol şuta dayalı bir oyun anlayışım oluyor. kanatlarda cabuk oyuncuları kullanıp orta sahanın göbeğinde ise uzaktan şutları iyi olan oyuncuları tercih ediyorum.

Ana sorun: ilk on birimden anlaşılacagı üzere de hava toplarında çok etkili bir takım degil kadrom. bir dönem almeida oynuyordu o zaman bu konuda sıkıntı yaşamıyordum. özellikle kornerlerde ve orta acılarak kullanılan frikiklerde pek etkin degilim. bu sorunu çözmek için kornerlerde semihi ön direk rafhaeli penaltı noktası, forvet oyuncumu arka direk, can turan-nuri şahin ileri gönder ve ashley young'ı ise kaleci bozma olarak görevlendirerek belirgin bir dagılım yaptım. bunun sonucunda etkinliğim biraz artı ancak hala istenen seviyeye cıktıgımı söyleyemem bu konuda. Acaba yine pivot santrafor mu oynatmak çözüm olur yoksa önerebileciginiz faydalı bir çözüm var mı? yazım biraz uzun oldu kusura bakmayın. :) çözüm önerisi olup da tavsiyede bulunanlara şimdiden teşekkür ederim.

Batuhanı alsan pivot .Ama dikkat et seneye Madride falan gitmesin :)

Batuhanı alsan pivot .Ama dikkat et seneye Madride falan gitmesin :)

evet iyi bir tercih gibi ancak uzaktan şutu pek de iyi degil diye hatırlıyorum. Almeidanın 18'di. Ama gercekte 15 bile etmez :D Şaka maka bende oynarken bütün sezonda 35 golü bulmuştu. eh bazen FM abartıyor işte :) zaten bu madridi de anlamıyorum. alt yapıdan hangi yıldız adayı bir oyuncu yetiştirsem hemen madrid salça oluyor.

evet iyi bir tercih gibi ancak uzaktan şutu pek de iyi degil diye hatırlıyorum. Almeidanın 18'di. Ama gercekte 15 bile etmez :D Şaka maka bende oynarken bütün sezonda 35 golü bulmuştu. eh bazen FM abartıyor işte :) zaten bu madridi de anlamıyorum. alt yapıdan hangi yıldız adayı bir oyuncu yetiştirsem hemen madrid salça oluyor.

Pivot santrafor eskiden sevmezdim ama Fm oynadığımdan beri seviyorum.Topu indirip basit oynayanlar.Ortalara kafa atarlar.rakip korner kullanırken yardıma gelir.

Çok özellikleri var öyle :)İyi faul alırlar bide sırtı dönük.

Kariyerleri ilerlemiş arkadaşlar Tom Cairney'in profilini gönderebilir mi ?

Pivot santrafor eskiden sevmezdim ama Fm oynadığımdan beri seviyorum.Topu indirip basit oynayanlar.Ortalara kafa atarlar.rakip korner kullanırken yardıma gelir.

Çok özellikleri var öyle :)İyi faul alırlar bide sırtı dönük.

haklısın. hele çift forvet oynandığında yanında hızlı süratlı bir oyuncu varsa o oyuncunun da parlamasına sebep oluyor. düz bir mantık ama işe yarıyor. fb ye 8 mactır yenilmiyordum. matt neville(1.90 lık adam)-welliton(hızlı cabuk) gibi iki oyuncuyla çift santrafor cıktılar karşıma. 2-0 yendiler. ikisi de kanattan ikisini de matt neville attı. uzun bir oyuncun varsa kendi sahandaki macı yüksek ihtimal alırsın. Ama böyle oyun anlayısı da cok hosuma gitmiyor. :)

Ben Premier lige çıkınca 1M €'ya almıştım ve gelişti baya. Hala oynatıyorum. Kornerlerde asist yapar, duran toplarda iyi, bir de pasları sağlam. Yedek MC lazımsa alın derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt