Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: FM 2013 Tanıtıldı | BETA Versiyonu Çıktı

Oyun hakkındaki değerlendirmelerini bekliyorum r'daş :ka19:

Henüz maç yapmadım.Şu an oynama şansım oldu.Arayüz baya güzel olmuş.Oyun çok hoşuma gitti.Taktik kısmındaki Türkçe tanımlar eskisi gibi değil yani yamalardaki gibi değil o görevin tam olarak ne olduğunu ayrıntılı olarak vermiş.İlk transferim Sercan Sararer oldu.Transfer kısmı da güzel olmuş.Akşama doğru biraz ilerleyince deetaylı bir geri dönüş yaparım.Orjinal alınacak bir oyun olmuş diyebilirim.

Henüz maç yapmadım.Şu an oynama şansım oldu.Arayüz baya güzel olmuş.Oyun çok hoşuma gitti.Taktik kısmındaki Türkçe tanımlar eskisi gibi değil yani yamalardaki gibi değil o görevin tam olarak ne olduğunu ayrıntılı olarak vermiş.İlk transferim Sercan Sararer oldu.Transfer kısmı da güzel olmuş.Akşama doğru biraz ilerleyince deetaylı bir geri dönüş yaparım.Orjinal alınacak bir oyun olmuş diyebilirim.

Eyv :tiphat:

online oynama kapalı mı yahu?

Meydan okuma mevzusu degişik olmus

Beyler twitter hesabına yada facebook hesabına ulasamadım oyuna baglanırken beta oldugu icindir dimi ulasan varmı?

Tam sürüm ne zaman çıkacak ?

PlayStore'dan indirim çekiyle birlikte 64,50 TL'ye 3 taksitle aldım anında kodu gönderdiler, Steam'den aktif ettim iniyor şu an, ayrıca kredi kartı vs değil TTNET faturanıza ekleniyor taksit sayısına göre, tercih edilebilir. :yenieek:

PlayStore'dan indirim çekiyle birlikte 64,50 TL'ye 3 taksitle aldım anında kodu gönderdiler, Steam'den aktif ettim iniyor şu an, ayrıca kredi kartı vs değil TTNET faturanıza ekleniyor taksit sayısına göre, tercih edilebilir. :yenieek:

Ben de Playstore'dan aldım.Genelde orjinal oyunları oradan alıyoruz.

Oyun Türkçe olarak lânse edilmiş ama diğer diller de var oyun içinde değil mi? Bir ara "sadece Türkçe versiyon / diğer diller versiyonu" mevzusu çıkmıştı da.

duzelttiler onu. steamin sitesinde de Turkce, diger dillerle beraber

Playstore da FIFA 13 yok mu?

Cevap: FM 2013 Tanıtıldı | Çıkış Tarihi 2 Kasım

editör dosyasını bulabılen oldu mu?

Hiçbir staff'ın alt kısımda "Knowledge" bölümü görünmüyor sizde de böyle mi? Hani deneyimlerine göre ülkeler olurdu ya o kısım.

N0QiV.png

Ne zaman taraftarların sahaya gireceği bir versiyon çıkacak acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt