Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager 2010 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

Su an indirimde 2 saate gelir insallah

Rapid hesabım yok mal gibi rapid linkleri ile uğraşıyorum :( Torrent varken rapid falan uğraşmayın benden tavsiye.

Torrent en iyi.

Evet rapid çok uğraştırıyor.Bendede torrent var ama kota olduğu için bekliyorum:cool:

Ben 12 partlık indiriyorum, dün gece 2 part indirdim bu saat oldu hala indirmem gereken 4 part var. Bide Akşam sadece rapid hesabı olanlar indirebiliyor. Oyunu oynamam geceyi bulur:( Dışarı çıkıyorum ben sıkıldım sabahtan beri bekle bekle.

Galatasaray ile ilk kariyerimi açtım . .

Ben 12 partlık indiriyorum, dün gece 2 part indirdim bu saat oldu hala indirmem gereken 4 part var. Bide Akşam sadece rapid hesabı olanlar indirebiliyor. Oyunu oynamam geceyi bulur:( Dışarı çıkıyorum ben sıkıldım sabahtan beri bekle bekle.

Hızlı torrent dosyası var elimde :) Öğlen atmıştım torrent'e, şu anda % 50 oldu.

Lincoln ü satışa çıkardım 6m ye Milan(:D) a kakaladım :o Bu arada Elano-Arda-Linderoth üçlüsü ortasahada, 5 maç ta 8.2 ortalama ile harikalar yaratıyorlar :o

Hızlı torrent dosyası var elimde :) Öğlen atmıştım torrent'e, şu anda % 50 oldu.

Ya 12 partlık rapidin 9 tanesi indi tüm emeklerim gider :( Çok sağol :(

Bu arada belirtelim korsana hayır falan filan. Kahrolsun korsan aden körfezine özgürlük.

Sağda Keita,Ortada Elano,Soldan Arda forvette de Baros :)

Elano ne goller atıyor arkadaş :D 20 maçta 24 gol :) Baros aynı..Keita sağdan Arda Soldan :D Kewell gizli golcü...Serdar Eylik genç yetenek...Mustafa Sarp çok iyi..Ayhan çoştukça coşuyor....Barış gizli silah...Mehmet Topal hazır kıta...Lincoln iyi bir alternatif...Emre'ler her zaman hazır... süper olmuş bizim takım süper...

İndirir indirmez ne olursa olsun Ayhan, Aydın, Lincolnü satıp Ortasaha, Defans para kalırsa genç forvet alacağım.

İndirdim çalıştırdımda çok kasıyor Pc.

Ram almak şart.

İndirir indirmez ne olursa olsun Ayhan, Aydın, Lincolnü satıp Ortasaha, Defans para kalırsa genç forvet alacağım.

Ayhan+Lincoln+Aydın+Mehmet Topal ı 25 m ye sattım.Ortasaha(M.Hamsik büyük ihtimal) sol kanat ve defans alacam:o

Torrent linkini atabilir misiniz?

Edit: Tamamdır.

Milan sağolsun Lincoln ve Aydın'a 15 milyon verdi . . :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt