Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager 10- GSCimbom Online Lig.

yaklaşık 15 dakika sonra Metin'le oyuna alışma amaçlı online italya ligene başlıyoruz, müsait olanlar için hamachi ağ kimliği : yigitgscimbom ip: 5.169.206.195

diğer arkadaşlar müsait olunca kırn kırana lig başlayacak :D

Cevap: Football Manager 2010 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

Sonunda girdim oyuna:D:D Oh be..

Bende varım nasıl olacak bu iş?

Kasım ayına geçişle kotamın yenilenmesiyle birlikte indirmeye başlıyorum torrentle indirdiğim için günlerce beklemicem süper iniyo şuan nazar değmesin 5 saat sonra biter büyük ihtimalle,kurulumda bi sorun yaşmazsam yarın başlıyorum...Sabırsızım bekle beni fm 2010 :) :D

Edit.2 saat yazıyo :D:biggringift:

Fiorentina alabilirim...

Juventus'la bi yarım sezon ilerleyelim bakalım :D

cccr.jpg

Chelsea'nin ambargosunu bile yapmışlar. Helal olsun.

samd.jpg

Yardımcı olur belki..

gelmek isteyen varsa hamachiden kayıt olsun

daha yeni başladık

ağ kimliği yigitgscimbom

italya ligi

samd.jpg

Yardımcı olur belki..

Pass to feet ve Work ball into the box yapın eğer pas özellikleri yüksek olan ortahasanız varsa(Benimki Elano-Vukcevic-Barış)Cuk oturuyor.Rakibi ilk yarı yorup 2. yarı 2-3 tane garanti atıyorum :D

Galatasarya kesinlikle defans lazım. Gökhan Çok kötü olmuş. Kimse de almıyor. Aydın Mehmet Gökhan Elimde kaldı :( Transfer olayı yine pek olmamış. Oyuncu fiyatları da acayip.

Crack arayan arkadaşlar.Crack yayınlandı

Crak + 10.1 Patch linki isteyenler PM atabilirler.

ilk denememizi yaptık :D biraz zaman aldı ama fena değildi

online birbaşka keyifli, çok fazla oynayamamış olsakta karşında bilgisayar başında insanların rakip olduğunu bilmek ayrı bir keyif.

Ayrıca takımıda az çok çözdüm gümbür gümbür geliyorum :D

Patch'le birlikte oynadığım en iyi FM olmuş diyebilirim. Gerçeğe yakınlık artık inanılmaz. Sabri'nin sağ kanat bindirmeleri ancak bu kadar güzel olabilirdi. Hakan Balta'ya çık dediğim zaman savunmanın zaaflarının belirginleşmesi de çok acayip olmuş. Elano'nun çok iyi şut çektiğini, Kewell'ın önüne atılan toplara inanılmaz vurduğunu söylemek lazım. Baros'un sürekli sağ kanattan bindirdiğini, Keita'nın bir anda cezasahasına kadar topu sürdüğünü, Ayhan'ın bir tane bile dikine pas yapmadan hayvani rating almasını(:D), Barış'ın her oynattığımda sarı kart görmesini, Leo'nun pas yüzdesinin yüzde 90'lara çıkmasını başka bir oyun bu kadar bariz belli eder mi bilmiyorum.

Oyunuma dönersek;

Linderoth, Lincoln, Nonda ve Emre Aşık'ı sattım. Yerlerine Samet Gül, Arouna Kone ve Mathias Jorgensen'i aldım. Kone müthiş oynuyor. Üstelik Back-up player olma konusunda da hiç sıkıntı vermiyor. Baros ile rotasyona sokuyorum. 7 maçta 7 gol, 5 asisti var.

Tabi Baros'un inanılmaz oyununa da saygı duymak lazım. 16 maç 13 gol, 4 asist. Elano, Box-to-Box oynattığımızda harikalar yaratıyor doğrusu. Ben çok memnunum. Onun yedeğine Dardanel'den Samet'i aldım. O da oynattığımda daha kötü oynamadı. Mathias Jorgensen ise tekniği ve pas özellikleri dolayısıyla yaptığım bir transferdi. Hücuma katkısı, attığı ters toplar gayet başarılı. Savunma özellikleri de güzel. 19 yaşında. Hızlı. Takımın süratini arttırdı böylece. Taktiğim de aşağıda;

59561100.png

Imageshack - 59561100

Feci özendim lan yalnız, öyle böyle değil. Meriç'in koyduğu Chelsea muhabbetine bile girmişlerse, süper bir oyun bizi bekliyor. :D

Bugün alırım heralde oyunu. Hayal kırıklığı olmaz umarım. :D

Feci özendim lan yalnız, öyle böyle değil. Meriç'in koyduğu Chelsea muhabbetine bile girmişlerse, süper bir oyun bizi bekliyor. :D

Bugün alırım heralde oyunu. Hayal kırıklığı olmaz umarım. :D

Oynadığım en iyi fm oyunu diyebilirim.Taktik kısmını süper yapmışlar,maç içinde kısayoldan küçük taktikler verip maçın akışını değiştirebiliyorsun.Ayrıca Backroom advice bölümünden yardımcı antranörlerin sana çok yararlı tavsiyelerde bulunabiliyorlar.Transfer biraz zorlaşmış gibime geldi ha bide Türkiye db sindeki oyuncular aşırı pahalı.

Kesinlikle FM'nin en iyi oyunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt