Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager 10- GSCimbom Online Lig.

Giremiyorum yahu:S

oyun hazır

buyrun gelin

Giremiyorum yawf, allah allah:S

Cevap: Football Manager 2010 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

valla lincolnu fln satıp serdar tascı,

kewell i satıp gokhan inleri aldım

forvete de geri kalanlardan yollayıp kone yi aldım bu 3 adamı tavsiye ederim

Serdar Tascı, Gokhan İnler, A. Kone

Herkes girdi, toplucak tatildeyiz :asd:

Servet sakattı,onun dışında tam kadro çıktım maça.

Türkçe yaması ne zaman çıkar...

Oyunu biraz önce yükledim ama ufak bir sorunum var ,oyunda bir sayfadan diğer sayfaya geçerken çok yavaş geçiyor.Donma gibi değil,fare normal oynuyor ama geçişler arası 30*40 saniye bekleme yapıyor.Acaba bir çözümü var mıdır?

Çektim gitmedim arkadaşlar internet bağlantımda problem oldu zaten biliyorsunuz benim alet sorunlu , süper kupa maçından öncede oyundan çıktı alet hatrırlarsanız.

Turnuva içinde şöyle bir şey planladım ; 1 saatlik transfer , taktik ayar zamanı olsun ondan sonra sezon başına kadar ; Go on holiday yapılsın.

Tribünler iyi hoş olmuşta neden kimse maça geldiğinin farkında değil anlamadım :) Forma satışı yapılmıyor galiba oyunda :) Yeni yamada düzelir inşallah sarı kırmızı görmek istiyorum Sami Yeni.

Ayrıyetten Ligde estiriyorum ama UEFA dan elendim :(Gruplarda 10 puan aldım yetmedi.

Tribünler iyi hoş olmuşta neden kimse maça geldiğinin farkında değil anlamadım :) Forma satışı yapılmıyor galiba oyunda :) Yeni yamada düzelir inşallah sarı kırmızı görmek istiyorum Sami Yeni.

Ayrıyetten Ligde estiriyorum ama UEFA dan elendim :(Gruplarda 10 puan aldım yetmedi.

Benimde tam tersi 4 maçta 2 G 2 M var :o Birazdan birkaç SS koyacağım. Transferler falan.

Crack arayan arkadaşlar.Crack yayınlandı

Crak + 10.1 Patch linki isteyenler PM atabilirler.

Adaş Magosa'de nerde oyun satılıyor yardımcı olursan sevinirim Yada Magosa'da yaşayanlar varsa bana yardımcı olabilirler mi

Ligdeki durumum ve transferlerim:

Hocam naptın sen :D üçüne 30 verir bitiririm transferi.Leo ve Sercan'ın maliyeti 20 milyonu geçmez

Adaş Magosa'de nerde oyun satılıyor yardımcı olursan sevinirim Yada Magosa'da yaşayanlar varsa bana yardımcı olabilirler mi

Adaş Daü'desin anladığım kadarıyla yani aynı okuldayız.Gelmişmidir bilmiyorum ama Daü Yurtlar bölgesindeki MRc net cafede bulabilir veya Alfam kız yurdu altındaki kırtasdiyeden alabilirsin tabi gelmişse.Orjinali gelmişmidir bilemiyorum ama korsan oyunlar gelmiş olabilir.

Bulamassan bana pm atabilirsin

Adaş Daü'desin anladığım kadarıyla yani aynı okuldayız.Gelmişmidir bilmiyorum ama Daü Yurtlar bölgesindeki MRc net cafede bulabilir veya Alfam kız yurdu altındaki kırtasdiyeden alabilirsin tabi gelmişse.Orjinali gelmişmidir bilemiyorum ama korsan oyunlar gelmiş olabilir.

Bulamassan bana pm atabilirsin

Aha bir Daü'lü daha:) Beyler Perşembe günü İşletmeye gelirseniz hem maçı birlikte izleriz hem de tanışmış oluruz:) FM 2010 da gelmiştir, her yerde bulunabilir sanırım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt