Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager 2010 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

Oyun çok gerçekçi valla.Şu an 2.senemdeyim.İlk senede Ankaraspor,Denizlispr ve Diyarbakırspor düştü.İlk yaptığım şey Sercan Yıldırım'ı almaktı.İlk sene Baros'un yedeği olarak kaldı ama şimdi 2.senemde çok iyi işler çıkartıyor.Şampiyonlar Ligi'nde Barca-Pana ve Partizan'la aynı gruba düştüm.İlk maçta Partizan'ı sahamda 6-1 yendim :D 4 golü Sercan attı :D

Oyun çok gerçekçi valla.Şu an 2.senemdeyim.İlk senede Ankaraspor,Denizlispr ve Diyarbakırspor düştü.İlk yaptığım şey Sercan Yıldırım'ı almaktı.İlk sene Baros'un yedeği olarak kaldı ama şimdi 2.senemde çok iyi işler çıkartıyor.Şampiyonlar Ligi'nde Barca-Pana ve Partizan'la aynı gruba düştüm.İlk maçta Partizan'ı sahamda 6-1 yendim :D 4 golü Sercan attı :D

Sercan'a önem ver hocam, bende 2 sene üst üste Gol Kralı oldu, halada atıyor herif durmuyo. Makina gibi maşallah. :D

Bu oyunun acayyip bağımlısıyım Galatasarayımla yaşadığım başarıların üzerine tanımam :D Bir kaç maç paylaşayım ;)

Galatasaray - Beşiktaş Türkiye Süper Kupa Maçı

37243887359492072283.png

Arkadaşlar FM hakkında logoları indirdim ama Logos kısmı yok. Kendim oluışturdum ama yine olmadı yardım edecek var mı ?

"C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2010\cache"

Klasörünü boşaltınız. Application Data'yı görebilmeniz için Araçlar-Klasör Seçenekleri-Görünüm sekmelerine gelerek "Gizli Dosya ve Klasörleri Göster" yazısını işaretlemelisiniz

Evet yaptım şimdi ne yapmam lazım :D

Olmadı vallaha. Bence klasörde problem var. Belgelerimde klasör açtım logoları içine attım ama yine olmadı.

Abdest al, kısayola çift tıkla..

Şaka bi yana, eğer win7 kullanıyosan iki fm klasörü oluşturuluyor. Diğerine atmayı dene dosyaları.

Taktik (4-1-3-2)

Transfer Bütçesi:94 Milyon Dolar.

Yıl:2016 Mart Ayı

Kaleci:Sebastien Lebrun (Genç Yetenek) Müthiş Özellikleri Vardır.(Sizde Yok)

Defans (Orta): Serdar Aziz,Zafer Yıldırım.Zafer Yıldırım Genç Yetenek (Zafer Sizde Yok).

Defans (Sağ):Azpilicueta

Defans (Sol)Miguel Veloso(Real Madrid'e 30 milyon para Saydımda Aldım)

Ortasaha Orta:Gökhan İnler.

Ofansif Ortasaha (Sol):Zezinho (Genç Yetenek Sizin Oyunlarınızdada Var)

Ofansif Ortasaha (Orta):Emre Çolak

Ofansif Ortasaha (Sağ):Alexis Sanchez (Dünya Çapı Sizde Var)

Forvet Orta:Musa Hurma Genç Yetenek (Sizin Oyunlarınızda Yok.Peşinde Arsenal Bile Var.

Forvet Orta:Sergio Aguero.

Jonathan Cristaldo Sakat :(

Neeskens beni bırakıp Manchester City'ye gitti :( :D

Defansa Otamendi şiddetle önerilir.

Burada önerilenlerin bir kısmı "Transfer Önerileri" kısmında da geçiyor. Hey sizi gidi FM'ciler.

FM'nin %80 lik bir otalamayla yıldız olucak oyuncuları bilmesinden dolayı hiç bir problem göremiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt