Cevap: Football Manager 2010 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..
4-3-3 dizilişiyle oynadığımız sistemi ya da bizim değilde gerçek total futbol sistemini oyuna yansıtmak istedim ve tüm herşeyini yaptım. Defans ofansa, ofans defansa her zaman yardım ediyor felan bunun için Very Fluid seçeneğini felan yaptım, tempoyu sona kadar getirdim, pasları hızlı yaptım. Taktiğe göre adamlar da aldım ve taktik süper tuttu.
3.seneyi bitirdim. 3 senede şampiyon oldum, süper kupayı aldım, fortis kupasını aldım. İlk senede Uefa'yı aldım, ikinci ve üçüncü sene şampiyonlar ligini aldım. ikinci sene bir de dünya kulüpler şampiyonasını kazandım ve 3 sene de avrupa süper kupasını müzeme götürdüm.
Transfer bütçem 112 M € felan oldu, dünyada en zengin 3.kulüp oldum yeni stadıma felan geçtim süper oldu gerçekten

.
Taktiği isteyen olursa paylaşabilirim...
Düzeltme:
Taktiğimi paylaşıyorum, isteyen olursa deneyebilir.
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Bazı sonuçlar;
Açıklama;
Gerçekte total futbol neyse bu da odur. Tabii herşey taktiğe bağlı değildir, rotasyonu felan iyi yapmanız gerek ki herkes sisteme alışsın, kadro uyumu artsın. Zaten ilk seneden itibaren etkisini gösterdi bende, 3.sene ise Mart ayında namağlup şampiyonluğumu ilan ettim 75 gol atıp 4-5 gol yiyerek tüm sene boyunca

.
Taktik gereği mevkii özellikleri;
GK: Ufuk'la idare ettim ben 3 sene boyunca sırıtmadı. Topu oyuna sokabilen ve iyi sayılır kaleci olabilir. Aşırı önem vermeyin.
DR: Güzel bir sağ bek olsun, hücuma da çıkacağı için top sürmesi, orta açması, hızı felan iyi olsun.
DL: İyi bir sol bek olsun. Hücuma çıkabilecek derecede güzel olması kafii aynı sağ bek gibi.
DC (Sol): Pas ve tekniği fena olmayan bir stoper olsun çünkü oyuna top sokacak bu mevkiideki adam. Serdar Taşçı, Murat Akça (ki bunu paftan çıkarın oynatın adam oyunun en iyi stoperlerinden oldu benim oyunda olağan üstü bir stoper gerçekten), Otamendi (pas, tekniği iyi olmamasına rağmen iyi oyuna sokuyor topu) gibi oyuncuları oynattım ben.
DC (Sağ): Defansı iyi yapabilen, güçlü, dayanıklı, defans önde olduğu için konsantrasyon felan iyi olması lazım. Servet'i oynatabilirsiniz... Olmadı zaten Murat Akça-Otamendi-Servet rotasyona sokun oynatın ama Otamendi'yi mutlaka alın, Murat'ı da oynatın kesinlikle.
DMC: İyi bir ön libero olsun. Top kapabilsin, doğal formu iyi olsun. Mehmet Topal bu mevkii için kafiidir.
MC (Sol): Gökhan İnler tarzı bir oyuncu olacak. Ben Gökhan'ı almıştım ve süper oynadı gerçekten bu mevkii için.
MC (Sağ): Elano'nun tapulu yeri burası. Düşünmeden koyun buraya Elano'yu

. Galatasaray olmayanlarda Elano gibi bir adamı bulsunlar ona benzeyen. Yani tamamen ofansif olmayan, defansif özellikleri de olan, pas tekniği iyi olan bir oyuncu olacak.
AML: Hızlanması güzel, orta açması güzel, pas tekniği iyi, kaliteli bir sol açık olacak. Arda gibi bir oyuncu domine eder orayı. Arda bende 32 M € fiyatı oldu, Barcelona felan istiyor şuan.
AMR: Keita tarzı oyuncu olacak burada da. Yani hız ve hızlanması özellikle bu mevkii için çok lazım iyi olmak zorunda.
ST: Kararlılığı güzel, hız ve hızlanması iyi olan bir forvet. Baros iyi idare eder, Pandev'i de alırsanız süper olur. Türk oyuncular içerisinde Sercan, Eren Derdiyok gibi isimler iyi gider...
NOT: FM'deki ilk taktiğimdir bu. Bende tuttu. Sizde tutmassa felan forumu basmayın sonra tabii deneyen olursa taktiği.
Teşekkürler dostlar...