Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager 2010 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

Bury takımıyla 4.ligden Premier Lige çıkmayı başardım. 6 maçta sadece 1 galibiyet alabildik haliyle. Gelen geçen vuruyor. Fulham istamiş 23MN Euro da bütçe vermişti ama gitmemiştim. Keşke gideydim. Türkiye Ligim açık. Günün birinde Galatasaray'a gideceğimi düşünüyorum :D

Tam sistem takımı oldum yav kim oynasa kazanıyorum ve kadroda tam 4-3-3'e uygun oldu 4.sezonda :).

As kadro;

_______________________Ufuk_____________________

Serkan Kurtuluş___Otamendi__Serdar Taşçı______Kolarov

___________________Nigel De Jong__________________

____________Marek Hamsik____Gökhan İnler___________

Alexis Sanchez__________Pandev________________Arda

Yedekler;

Aykut

Uğur Uçar

Murat Akça

Elano

Serdar Eyilik

Emre Çolak

Eren Derdiyok

Keşke gerçektede böyle kadro olsa almadık kupa bırakmayız yav :) .

Arkadaşlar ben oyunu aldım ama crak yok nasıl halledebiliriz yardım?

Sık sık şu hatayı veriyor.Sorun nedir,yardımcı olabilir misiniz?

10.0.3 yamasını sakın indirmeyin rezalet olmuş.Türk ligi datasını abarttıkça abartmışlar.Alex'in topsuz alanını 20 yapmışlar gerisini siz düşünün.

az önce sezon sonunda ankaragücünün, ankaraspora önceki sezon kendisinde kiralık oynayan mehmet çakır'a muhtemelen önalım opsiyonunu kullanıp 8 dolar teklif ettiği oyun.

ulan bu kadar mı gerçekçilik olur. ankaraspor'un ankaragücüne kaydırılmasını bile çok güzel yansıtmış oyun.

Ekşi'den :)

Arda'yı Real Madrid'e 24 Milyon Euro'ya sattım.

Fulham ile Hull deplasmanına gittik. Küme düşmeme savaşı veren Hull deplasmanından gelecek sezon Avrupa Kupalarına katılabilme savaşını sürdürmek için kesinlikle 3 puana ihtiyacımız vardı. Nitekim 15. dk da 2-0 öne geçtik. Hull durumu 2. yarı da 2-2 ye getirdi. Dakikalar 89'u gösterdiğinde Zamora ceza sahasına hızlı bir şekilde girerken Kilbane tarafından düşürüldü ve kazanılan penaltıyı Murphy gole çevirdi. Fulham taraftarı maçı aldık diye sevinirken o da ne 91 de gelen Hull golü ve durum 3-3. Yine Zamora yine Kilbane yine ceza sahası ve dakika 93. Hakem tekrar penaltı kararı veriyor. Zamora'nın golü ile 4-3 Fulham deplasmanda 3 puanı alıyor :)

Aynen Arda şu an 30 Milyon değerinde (2014)

Otamendi''ye Barca 20 verdi kabul etmedim

Sercan da 23 değerinde.

Otamendi 64 ' e kadar yükselmişti ben de . Çok iyi defans gerçekten .

Partizan'ı aldım.İlk sene Cl de Çeyrek Final +Lig Şampiyonluğu kazandım.2.senedeyim,Cl'de Yar Finaldeyim şu an.Lig de 2.yim.

Yav ben FM'deyken Printscreen tuşuna basıyorum ekranın fotoğrafını çekmek için ama painte yapıştırdığımda masaüstünün resmi çıkıyor :o nedendirki :D

arkadaşlar güzel bi taktiği olan varmı ya her takımda işe yarıcak bi taktik :D bide bi kaç oyuncu önerebilirmisiniz?

Yav ben FM'deyken Printscreen tuşuna basıyorum ekranın fotoğrafını çekmek için ama painte yapıştırdığımda masaüstünün resmi çıkıyor :o nedendirki :D

Alt+f9'a bas belgelerimde ki FM klasöründe Screen Shot midir nedir öyle bi klasör var . :D Oraya geliyor resmin .

Tüh pişman oldum şimdi Arda'yı bıraktığıma :o Ama Emre Çolak'ta çok iyi oynuyor nabayım ? :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt