kontraatak, zaman geçirmeye oyna, duran top kazanmak için çabala = yok ettik kekoları.

s4L7AMVK_resim_2022-02-16_211827.png

By8PWeGy_resim_2022-02-16_212134.png

Arif en iyi regenlerden ha bu ne diyorum 5 dkdir

Arif en iyi regenlerden ha bu ne diyorum 5 dkdir
Scotlarin guzel onerilerine ilk bulunca ya lakap atiyorum ya da not dusuyorum profillerine reis. Bu herifi ilk buldugumda atmistim o lakabi hollandadaydi pust yeni yetme iken bile gelmemisti bana.bende alt lig takimiydim tabi. 6 7 sene sonra city de karsima cikti iste. Efsane bi hal almis

Scotlarin guzel onerilerine ilk bulunca ya lakap atiyorum ya da not dusuyorum profillerine reis. Bu herifi ilk buldugumda atmistim o lakabi hollandadaydi pust yeni yetme iken bile gelmemisti bana.bende alt lig takimiydim tabi. 6 7 sene sonra city de karsima cikti iste. Efsane bi hal almis

Lakap demisken benim arkadaş vardı adı Turgut fmden falan anlamıyor.. Sırp bir topcunun adını thurghut götovic yapmıştım..Sonra beni izlerken tesadüfen görmüş gibi buna denk getirdim Sırbistan Milli takımını şok olmuştu

Şampiyonlar Ligi'nde 3 maçta 2 gol 4 asistle oynayan altyapı oyuncumuz Mustafa'yı Manchester City deplasmanı dönüşünde böyle kutladık :D

biraz daha ilerleyelim

Geri
Üst Alt