Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kontraatak, zaman geçirmeye oyna, duran top kazanmak için çabala = yok ettik kekoları.
![]()
![]()
Scotlarin guzel onerilerine ilk bulunca ya lakap atiyorum ya da not dusuyorum profillerine reis. Bu herifi ilk buldugumda atmistim o lakabi hollandadaydi pust yeni yetme iken bile gelmemisti bana.bende alt lig takimiydim tabi. 6 7 sene sonra city de karsima cikti iste. Efsane bi hal almisArif en iyi regenlerden ha bu ne diyorum 5 dkdir
Scotlarin guzel onerilerine ilk bulunca ya lakap atiyorum ya da not dusuyorum profillerine reis. Bu herifi ilk buldugumda atmistim o lakabi hollandadaydi pust yeni yetme iken bile gelmemisti bana.bende alt lig takimiydim tabi. 6 7 sene sonra city de karsima cikti iste. Efsane bi hal almis
Şampiyonlar Ligi kurası böyleJorge Jesuslu Manchester City'nin forvetleri Haaland-Lautaro Martinez
Ekli dosyayı görüntüle 151503
@Ünsal DarManchester City elimizden kaçtı.Emin Bayram Haaland'a adım attırmadı.1 gol Var'dan iptal edildi diğerinde de top çizgiyi geçmedi..
Ekli dosyayı görüntüle 151524
evet neden böylebu kadar basit bir oyunu oynamak saçmalık
miles'a sormak lazımevet neden böyle
ben vasfiye sorarımmiles'a sormak lazım
beğenmiyorsan konuya girme kardeşbu kadar basit bir oyunu oynamak saçmalık
ağır küfür edeceğimbeğenmiyorsan konuya girme kardeş