- 1 Ağustos 2009
- 46.773
- 49.072
- 4.708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ramazan olmasa o paraları nerde yiyeceğimizi biliyosun kardo da175 m öyro bütçeyle napcam ben adam yok alacak
forvet almam lazımRamazan olmasa o paraları nerde yiyeceğimizi biliyosun kardo daVer bana 10 milyon eurosunu yatırımda kullanayım
![]()
Forvet yoksa al gitsinforvet almam lazım
geçen sezon ucuza sattığım (34.5) luccayı daha ucuza alma şansım var ama %20lik pay yanacak![]()
potansiyelinin sınırına gelmiş topçuları sevmiyorum ama leblebi gibi gol atıyorForvet yoksa al gitsinO kadar parayı başka yere harcıyamıyosan
![]()
Al gitsin Laz uşağınıpotansiyelinin sınırına gelmiş topçuları sevmiyorum ama leblebi gibi gol atıyor
17lik laz forvetimi mi kazandırsam Türk futboluna
Kara para aklanıyor.
Romanyalı oyuncular hem ucuz hem de kaliteli oyuncular.Orasını full kullanırım takımlarımda..Bu transfer dönemi acayip bonservis elde ettik.
Transferde genel olarak rotasyona odaklandık. As oyuncu olarak ortasahaya Fagioliyi aldık. İki tane yüksek potansiyelli topçu aldık birini direkt forvete monte ettik. Zira forvet bulamadık.
Ekli dosyayı görüntüle 155153
Gsmizi Porto yaptımKara para aklanıyor.
Komisyoncu seniRomanyalı oyuncular hem ucuz hem de kaliteli oyuncular.Orasını full kullanırım takımlarımda..
Kimin cebine gidiyor o para hea?Gsmizi Porto yaptım
Komisyoncu seni![]()
Kimin cebine gidiyor o para hea?

Uefa Kupası Finali'nde karşılaştım kardo Hagi-Becaliyle.Maç Romanya'daydı.Aldığım oyunculardan memnunumGsmizi Porto yaptım
Komisyoncu seni![]()
Parayı menajerlere yedirdiğini düşündüm sayın kara. Camiamıza gidiyor ise başarılarının devamını diler bu yolda tebriklerimi sunarım
.3 yılda borcu kapatacak parayı kazandırdım hamdolsunParayı menajerlere yedirdiğini düşündüm sayın kara. Camiamıza gidiyor ise başarılarının devamını diler bu yolda tebriklerimi sunarım.
bebek yapmama kararı aldım.Oğlan izin vermiyor, oynayamıyorum maalesef![]()