Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.195
- 15.047
- 1.878
Ünsal burda olsa hileye son verin der di.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanka taktik yüksek tempolu taktik mi yine. Benim takım alışamadı yav. Aslında kendi taktiğim çok iyiydi bi ara ispanyada 27 maç falan kaybetmemiştim ama bilirsin insan sıkılıyor. Senin tempoya da takım alışamadı, istisnalar dışında senin gibi boğamıyorum rakibiWatson'u 98 milyon euroya Liverpool'a sattık..
Ekli dosyayı görüntüle 155580
Ekli dosyayı görüntüle 155581
Ekli dosyayı görüntüle 155583
Aynı şekil knk ama ara sıra dizilişi değiştiriyom.Pivot Santraforla da oynuyorum ara sıra..Kanka taktik yüksek tempolu taktik mi yine. Benim takım alışamadı yav. Aslında kendi taktiğim çok iyiydi bi ara ispanyada 27 maç falan kaybetmemiştim ama bilirsin insan sıkılıyor. Senin tempoya da takım alışamadı, istisnalar dışında senin gibi boğamıyorum rakibi
Ben neler denedim, çift forvet, tek sahte fw yardımcı fw pivot fw, ön libero koyup 2 8 yapıyorum, olmadı 2 8 bi 10 no, he zor maç kaybediyorum zaten uzun zamandır beraber oynadıkları için ama bi türlü bol gollü bi takım yapamadımAynı şekil knk ama ara sıra dizilişi değiştiriyom.Pivot Santraforla da oynuyorum ara sıra..
Takımda Özel yeteneği fazla oyuncu sayısı kaç?Ben genelde takımda 3-4 tane öyle oyuncu bulunduruyom..Ben neler denedim, çift forvet, tek sahte fw yardımcı fw pivot fw, ön libero koyup 2 8 yapıyorum, olmadı 2 8 bi 10 no, he zor maç kaybediyorum zaten uzun zamandır beraber oynadıkları için ama bi türlü bol gollü bi takım yapamadım
Serbest kalma bedeline gitti yav. Sözleşme yenilemekte geç kaldık, kanına girdilerFazlaya satmışsın 2 leğen 1 mandala satsaydın![]()
Kanka 4-5 tane oluyor hep 11de. 8lerin birinde de 20 vizyon 16+ karar alma 17 pas 16 teknik falan var düşün yaniTakımda Özel yeteneği fazla oyuncu sayısı kaç?Ben genelde takımda 3-4 tane öyle oyuncu bulunduruyom..
Manchester United'ı severim sövmemSerbest kalma bedeline gitti yav. Sözleşme yenilemekte geç kaldık, kanına girdiler![]()
Ben Antalyasporla da Sporting Lizbonla da bu taktikle oynadım maçların genelini.Orda da fark atabiliyodum.Başka bi takım alıp deneme şansın var mı knk?Kanka 4-5 tane oluyor hep 11de. 8lerin birinde de 20 vizyon 16+ karar alma 17 pas 16 teknik falan var düşün yani
Serbest kalma maddesiyle gitti heis. Alırken şart koşmuştu. Sezon sonu sözleşme yenilerim diye düşünürken tüm büyükler salça oldu. Görüşmedi bile benimle, topukladı24 mü???
Öyle bir wonderkidi en az 70e okuturdum. Daha az potansiyellisini 75e sattım