Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antalya, sporting, psg ha...
Antalyaspor-Sporting Lizbon kalbimde olan takımlar..antalya, sporting, psg ha...
Mbappe takımda mı?Antalyaspor-Sporting Lizbon kalbimde olan takımlar..
Aynen takım güzel ama çoğunu gönderecem seneyeMbappe takımda mı?
Poşet hala takımda, her sezon ligi ve 2 cl kazanmış bu dönemdeAynen takım güzel ama çoğunu gönderecem seneyeYaşları hep 30 Üstü
![]()
Bende de aynıPoşet hala takımda, her sezon ligi ve 2 cl kazanmış bu dönemde
![]()
Gözlemci için Selçuk kaptanla konuştuk ama olmadı.Daha sonra başkanın bana hediye verdiği otellerden birine Abdurrahim Albayrak geldi.Monacosporla aram iyi boşver Antalyaspor'u sen oraya git istersen görüşme ayarlayayım dedi.Sevgili Monacospor sportif direktörüyle konuşarak bana iş teklifi gönderdi.60 milyon euro transfer bütçesini görünce kabul edecektim hatta daha da arttırabiliriz dediler ama kabul etmedim.250 bin euro transfer bütçem vardı şampiyonluk kutlamasında başkana içkiliyken 1-2 kağıda imza attırıldı.Bi baktık transfer bütçesi 8 milyon euro olmuşHemen iyi transferler yaptık yabancı sınırı için
Psg'de takıma daha alışamadım hücumda iyiyiz de savunmada kötüyüzgol yemek neydi
![]()
tabloyu görelimPsg'de takıma daha alışamadım hücumda iyiyiz de savunmada kötüyüz![]()
2 maç yaptık Lig'de liderim de 2 maçta 1'i derbiydi Monacosporlatabloyu görelim
look at the tabela2 maç yaptık Lig'de liderim de 2 maçta 1'i derbiydi Monacosporla8 Gol Attık 4 Gol De Yedik
![]()
10 dk sonra işim biter oyunu açarım knklook at the tabela![]()
tema guzelmis Vasfdick
oyun zevkimi 2 katına çıkardıtema guzelmis Vasfdick