- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
yok rengo amazon üyeliği 30 günnasıl rtaş bende mi 30 gün oynucam amazondan aldım beles
fmyi indirebiliyorsun
sonra fm tamamen beleş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok rengo amazon üyeliği 30 günnasıl rtaş bende mi 30 gün oynucam amazondan aldım beles
anladım rtaşyok rengo amazon üyeliği 30 gün
fmyi indirebiliyorsun
sonra fm tamamen beleş
icardi'den beklediğim performans
kim istiyor renkdaş isteyenin kellesini alıcan alt takıma göndericen bi daha gelmezlertakımın cebine biraz para girdi ya herkes zam istemeye başladı, 3 sene sözleşmesi olan daha 1 resmi maça çıkmamış yeni oyuncum bile zam istedi yoksa giderim diyor, bunun çözümü var mı veya zam istemelerinin sebeplerini engellemenin yolları? takımda en çok kazanan 2.5m + bonus alıyor
+ olarak ismail çipe, emre taşdemir, gökay güney karşılıklı fesih yapıldı
boeyin maaştan çıkmak için bedava yollamak gibi bir hata yaptım, 6 ay sonra satsam gayet iyi para kazanma şansım varmış ya
1 yabancı slotu ve 30m bütçe var, 1 tane çilek transferi yapıp transferi kapatırım herhalde
kaan ayhan, ghoulam, dubois, enes ünal, okan kocuk ve yunus zam istediler takımdalar su an onları satamam yabancı sınırı var çünkü. hepsini yollasam takımda adam kalmıycakkim istiyor renkdaş isteyenin kellesini alıcan alt takıma göndericen bi daha gelmezler
Hikayeni merakla bekliyorum.evet bu maçsızlıkta güncel kadro yamasını yükleyip yardırmanın zamanı gelmiş bulunmaktadır