- 12 Ocak 2013
- 50.652
- 59.947
- 4.323
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyunun hızı %50 Bilgisayar, %50'de Veri Tabanı ile alakalı bir durumdur. Eğer çok fazla lig varsa bilgisayarınızın hızı da tetiklenecektir ve oyun yavaşlayacaktır. Veri Tabanından kısarak oyunuzu hızlandırabilirsiniz.Çok detay var ya, 1 hazırlık maçı yapana kadar 1 saat geçti. Oyunu hızlandıramam mı, öyle bi mod var mı? Detayı azaltıp falan ne bileyim
Detaydan kastın ne? Oyunun yüklenme ekranları yavaşsa lig çıkarman lazım fazla lig eklersen daha çok kasar.Çok detay var ya, 1 hazırlık maçı yapana kadar 1 saat geçti. Oyunu hızlandıramam mı, öyle bi mod var mı? Detayı azaltıp falan ne bileyim
Antrenman schedulelarına alışınca ayarlaması keyifli orada uğraşmadan oyuncu geliştirilmiyor adam gibi. Ama iyi bi AssMan bulup hepsini ona yüklemek olur ilk etaptaEvet roportaj, antrenman, bi de çok mail geliyor![]()
220 ülke var.Oyunun hızı %50 Bilgisayar, %50'de Veri Tabanı ile alakalı bir durumdur. Eğer çok fazla lig varsa bilgisayarınızın hızı da tetiklenecektir ve oyun yavaşlayacaktır. Veri Tabanından kısarak oyunuzu hızlandırabilirsiniz.
Cheat Engine gibi programları görebilirsiniz araştırmalar sonucu size tavsiyem sakın denemeyin. Hiçbir artısı olmadığını da peşin peşin söyleyeyim.
Yuh220 ülke var.
Bu oyunda çift mezzala, 3'lü stoperlerin ikisi kenar stoper ve forvetsiz taktikler çok iş yapıyor.Paylaşımdan sonraki 4 maçta 7 puan aldık. Kanatsız oynattım takımı, daha iyi oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 147443
Takımın hedefi ligden düşmemek. O yüzden taktik çok tutmuyor, ne kadar toplarsak.Bu oyunda çift mezzala, 3'lü stoperlerin ikisi kenar stoper ve forvetsiz taktikler çok iş yapıyor.
Buna gülmekten başka çarem yok@P. Enis Sever save-load dersen küfür ederim. 1 kez bile yapmadım.
Ekli dosyayı görüntüle 147572
Ekli dosyayı görüntüle 147573
Şans + taktik kırdı oyunu.Buna gülmekten başka çarem yok
Hadi lan oradan yapmışsın hileŞans + taktik kırdı oyunu.
valla bu seneki oyun bana çok kolay geldi bir öncekinde Galatasarayla şampiyonlar ligini kazanmak için minumum 5 sene gerekiyordu bunda 2 3 senede olursunHadi lan oradan yapmışsın hile
Bu herif ilk sene de olmuş büyük kolpa dönüyorvalla bu seneki oyun bana çok kolay geldi bir öncekinde Galatasarayla şampiyonlar ligini kazanmak için minumum 5 sene gerekiyordu bunda 2 3 senede olursun